Podprsenka s malým obvodem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #286281 13.2.2020 7:59

Ahoj holky, chci se vás zeptat, jestli byste byly tak hodné a daly mi tipy, kde kupujete podprsenky.... ALE, mám obvod spíš 65 než 70, tak to je možná problém, nevím, košíček klasicky B, C, jak který střih asi.... Nikdy jsem si pořádnou "zvedaci" a "zvetsovaci" nekupovala, nebyl duvod :-) Ale zhubla jsem...a prsa taky, no...
Když už jsem kupovala nějakou, tak v Marks & Spencer, ale spíš jsem se chtěla zeptat na LEVNÉ podprsenky, třeba v obchodech typu Gate, New Yorker, nebo tak.... už jsem koukala i na Astratex, ale taky cena.... resp. přítel se vyjádřil, že když za pár měsíců třeba budu mít prsa zvětšené těhotenstvim, tak proč kupovat takhle drahe a luxusní.... no a ja sice mam penez na podprsenky dost, ale tohle bylo jeho prvni vyjádření se, ze "uz brzy" by chtel dite, tak ja radsi drzim pusu, raduju se a kaslu na drahou podprdu :-)
Moc dekuju za zkusenosti a tipy :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik13.2.2020 8:05

    Ahoj, než takové typování, podívej se na astratex.cz. Změř se a zadej hodnoty do jejich poradny. a budeš mít přesnou velikost. A rovnou si tam i objednat. Já jsem s nimi spokojená. Jsou kvalitní.

  • Ja neviem, ale podľa mňa teda tisícka za podprsenku nie je veľa a hlavne keď si porovnám kvalitu, tie šmejdy z new yorkeru a gatu by som si nedala na seba ani na 5 sekúnd 😱 Keďže nemáš klasickú konfekčnú veľkosť, musíš ísť do špecializovaného obchodu. Môj tip - 70ky je dobré kupovať tie s odopínacími ramienkami, sú v obvode užšie než klasické 70ky (65 obvod sa zháňa ťažko).

  • Změřila jsem si velikost na astratex a objednávám tam ;) podprsenky vydrží dlouho, teď mi ta první rupla (kovový háček pro uchycení ramínka), ale měla jsem ji 4 roky určitě. Akorát bych teda spíš řekla, že košíček potřebuju menší, mám levý o dost menší a hodně mi to odstává. Jinak obvod mám 65. Jinde takhle malý nekoupíš.

  • Zkusila bych co největší velikost košíčků a co nejmenší velikost obvodu. Mrkni na videa na YouTube jak vybrat správnou velikost podprsenky. Já nakupují v hm nebo ca

  • Taky mám s výběrem podprsenky problém. Už jsem si zvykla na to, že mi prostě žádná nesedí. Jednou jsem nějak náhodou řešila podprsenky s kamarádkou a ona nedá dopustit na bezešvé zpevňující podprsenky, tak jsem si ji taky objednala z https://www.plaza.cz/bezesve-zpevnujici-podprsenky/ a je fakt skvělá. První podprsenka, u které můžu říct, že mi sedí, tak ji zkus taky :-) .

  • MagdaRadilka817.10.2023 21:12

    Taky mám malá prsa a jediná sportovní podprsenka mi sedí dobře. Nevadí mi ji nosit, ale pod šaty a do práce to není úplně ideální, tak jsem si koupila push-up podprsenku z https://www.moda-pradlo.cz/zeny_k159/damske-spodni-pradlo_k30/ , která mi sice sedí dobře, ale jak má ty kostice, tak mi podprsenka není tak pohodná jako ta sportovní, ve které mě nic netlačí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se