Pekni vs osklivi kluci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424997 2.10.2020 19:56

Zdravim,
mam takovou otazku, strasne debilni, ale potrebuju na ni znat odpoved. Kdyz rekne osklivy kluk holce, ze je hezka, ma to stejnou vahu, jako kdyz ji to rekne nekdo pekny? Myslite si, ze maji kluci bez ohledu na svuj vlastni vzhled stejne meritko krasy u holek? Zkratka, kdyz mi casteji chvali vzhled prumerni( nebo ti mene hezci)kluci nez ti hezci, znamena to, ze na vic nemam? Nebo jak?Muzou se hezouni vic stydet nez ti osklivi?

Jeste jednou pardon za stupidni dotaz, jen me to strasne zajima:D
dekuji predem za odpoved:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy2.10.2020 20:17

    Nejdřív dospěj a pak se zkus ohlédnout, jak necitlivá a povrchní jsi byla :O= Snad z toho vyrosteš.

  • Taky mi prijdes povrchní... Jasne, kazdy clovek nekdy natrefí na nekoho kdo v jeho ocich neni zrovna sympaticky, ale kdo jsi abys soudila kdo je hezky nebo osklivy? :/
    Muzes byt krasna modelka, ale pokud to nemas v hlave v poradku, bude ti ta krasa v konecnem dusledku k nicemu..

  • Kocka1234567892.10.2020 22:19

    Co to pises za blbosti??? Kolik ti je? 13?

  • Ty můžeš být pro někoho taky krásná a pro někoho ošklivá. Myslíš si o sobě, že jsi tak nádherná, že tě uráží lichotky od méně hezkých kluků? Tvoje otázka je fakt stupidní.

  • Já ti docela rozumím. Taky jsem to tak měla. Proto mi dost chybí sebevědomí. Většinou mi to hezky kluk napsal a to ještě když mě naživo neviděl :-D A myslím si, ze někteří kluci to mají úplně stejně. Ze své zkušenosti vím, že když se ti i on dostatečně nelíbí, je to porad na pochybách. :-) Takže ještě vydrž, třeba se najde pěkný, který ti řekne ze jsi krásná. Ale pravdou je, že ti ne tolik pěkní jsou zase zcela upřímní, milí a důvěřiví. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se