Padání vlasů po porodu

Otázku položila: Tamarinda789 14.3.2023 23:00

Dobrý večer, v těhotenství mi začali hrozně padat vlasy a teď po porodu j to ještě intenzivnější :( Co s tím? Máte někdo podobnou zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, mne teda zacaly padat strasne moc, sice ne po porodu, mozna spatnou peci? Ale uz jsem zacala mit strach, ze budu za chvili bez vlasu.. protoze jsem si umyla vlasy a jen do nich sahla a vytahla jsem pokazde obrovsky trs vlasu… ve vane vecne ucpany odpad, musela jsem z nej 1x tydne ty vlasy vytahovat.
    Na doporuceni od kamaradky jsem vyzkousela prirodni sampon od znacky hristina - proti padani vlasu. A musim rict, ze od te doby nepadaji skoro vubec! Je to skvely a stoji kolem 2-3 stovek. :-)

  • Ahoj, zkus vitamíny na vlasy s rossmannu s přesličkou nebo DM (tam je teď výpadek). Stojí kolem 60 kč. Beru je roky a vlasy a nehty se zlepšily velice.

  • Ano, snad každá žena po porodu...přes těhotenství vypadává menší počet vlasů než normálně, bohužel tělo to po porodu hormonální změnou začne dohánět. Časem se to opět ustálí. Doporučuji biotin v lékárně za pár korun.

  • veronika.116.3.2023 22:04

    Také jsem to tak měla, začaly se mi dokonce dělat kouty a já kvůli tomu skoro brečela :-D mamka mi dala nějaký šampon a sérum na vypadávání vlasů, nevím, jestli to pomohlo, spíš myslím, že ty hormony dělají svoje, jednoho dne mi ty vlasy začaly zase růst - a nebylo to za nějakou dlouhou dobu, pár měsíců max. Teď mám zase problém, že mám ty nové krátké vlásky, a když si dám vlasy do culíku, tak mi to trčí všude kolem hlavy :-D ....takže bych se nebála a až se srovnají hormony, vlasy porostou :-)

  • Brounska16.3.2023 22:36

    Mě se na padání vlasů osvědčila kosmetika od Tomas Arsov. Na jejich eshopu jsem si objednala HAIR BOOSTER šampón a sprej a jsem nadšená.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se