Padání vlasů

Otázku položila: Anonymní uživatelka #388009 8.10.2018 10:16

Zdravím,a prosím o radu...poslední měsíc dva my šílené začaly padat vlasy a už mám opravdu pocit že mi na té hlavě nic nezbude. Většinou mi tak moc padali po porodu ale teď po porodu nejsem... můžete doporučit něco? Aby mi to trochu zhousltlo a klidně i rychleji rostlo? Moc děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Přidám se k dotazu. Jsem 4 měsíce po porodu a vlasy mi padají hodně. Ráno mám polštář plný vlasů a kartáč při česání. Jím pestrou stravu a vlasy umývám drahými speciálními šampóny. Už nevím čím to zmírnit a jestli to vůbec lze. Jinak mimo těhotenství a padání po porodu jsem to řešila panthenolem a vitamíny z lékárny. Hořčík, zinek a ještě něco... Padaly mi po vysazení HA. Začala jsem hodně jíst kližku a ryby. Zlepšily se mi nehty i vlasy. Teď jím co se dá a stejně padají.

  • Skoušela jste Revalid? Pro mě absolutní top a k tomu přípravky od Matrix advanced fuldensity :-)

  • Ahoj - asi bych nejdřív zašla k dr. a nechala si udělat testy - zjistí, zda nemáš deficit nějakého prvku a vyšetří hormony štítné žlázu.

  • almi8.10.2018 11:51

    Potýkala jsem se taky s větším vypadáváním vlasů, pak se přidala bolest krku (u štítné žlázy). Po vyšetření krve mi dr. zjistil hyperfunkci štítné žlázy, po jejím zaléčení se vypadávání zlepšilo. Určitě bych zašla k dr. na krevní testy hormonů.

  • 4 měsíce po porodu mi vlasy začly padar extremne. Ovsem do te doby nepadaly snad vubec. Bylo to tak pri obou detech.. ale jak to rychle prislo tak to zase odeslo... Ovsem ted po prvnim roce ( opet to tak bylo i u prvniho ditka) jde na vlasech videt jak jsou bez zivota. Bez lesku, suche nebo az moc mastne.. Koupila jsem si placentu v kadernickych potrebach a je to lepsi..

  • Doplnit vitaminy. Taky mi padaji. Koupila jsem si panthenol, zelezo, kys.listovou, vitamin C, zinek a selen. Po mesici se to zacina zlepsovat.

  • Takky teď řeším stejný problém a dostala jsem doporučení na collalloc, nemáte s ním některá zkušenost ? Zaznamenaly jste po nějaké době rozdíl ?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 428 otázek, kterým se dostalo 272 187 odpovědí a 410 179 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se