Oblečení a mamka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #196441 30.9.2020 20:02

Ahoj, je mi 13 let. bude to asi divny dotaz, ale jak udělat, aby se mnou šla mamka nakupovat oblečení. Pár měsíců nazpátek jsem si třídila šatník. Zůstalo mi tam asi celkem 10 triček, z toho 3 používám na doma a těch 7 se ještě dá nosit do města a do školy. MikynyA mám jen 3 - dvě teplé na zimu a jednu tenkou univerzální (na léto, jaro a podzim) a to nemluvím o kalhotách, ponožkách a tak. Mamce jsem asi 1000× říkala, že bych potřebovala nové oblečení prostě už nemám co nosit. Mamka mi na to odpoví, že mám co nosit a ať nejsem vybíravá. A že bude teď zima, takže nový oblečení nepotřebuju. Koupit si ho sama nemůžu, protože by mi mamka hodně vynadala. Nevím co mám dělat. Když jsem se o tom bavila se ségrou, tak mi poradila, že mám být ještě hodnější a ještě víc pomáhat. Doteď jsem to dělala a stále nic. Hodlám si o tom s Mamkou promluvit, ale nevím zda je to dobrý nápad. Potřebuju prosím řadu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • interstellar30.9.2020 20:34

    A jsi si jistá, že si mamka může nákupy dovolit? Dneska to není s financemi lehké. Co zkusit něco z druhé ruky přes net nebo ze sekáče?

  • Francy1.10.2020 9:06

    Tak jestli máš své finance, tak si za ně přeci můžeš třeba tričko koupit. Proč by se zlobila? Bys ji řekla, že sis na něj našetřila sama a znáš cenu peněz. Píšeš, že rodina finančně nestrádá a se sestrou nakupovat chodí, nemůžeš se k nim přidat? Přece nebudete z krámu odcházet - ségra plno tašek a ty nic 8-o Na Vinted je toho spoustu za dobrý ceny, stačí si dohodnout poslání na dobírku a oblečení je tvoje :-)

  • lucka1416.4.2021 20:16

    Ahojky, osobně si myslím, že může jít mamce třeba i o to, kolik tebou vybrané oblečení stojí. Sama také nemám nějakou vysokou výplatu, abych si mohla dovolit kupovat dětem předražené značkové oblečení, ale mám zato výbornou zkušenost s prodejci z online tržiště s oblečením https://www.onlinesekac.cz/ , kde se dají sehnat krásné věci za ještě lepší ceny.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se