O několik desítek let starší muž

Otázku položila: Anonymní uživatelka #271150 28.10.2020 8:10

Už jsem tady psala otázku, že jsem se zamilovala do chlapa přes 60, já 20. Pravda je taková, že se s ním nějak nedokážu přestat vídat. Předtím, když jsem psala ten dotaz, tak jsem si spíš jen pohravala s myšlenkou, že bych se zamilovala. Jenže už se to fakt stalo, jsem reálně zamilovaná a to se mi nestává moc často, milovala jsem jen jednoho chlapa. Vůbec nevím, jak se to mohlo stát, co se mnou udělal takovej starší pán. Ale já jsem jak na obláčku, pořád se culim, jsem myšlenkami jinde, ráno se vzbudím a první myšlenka je na něj, přes den kontroluju mobil, jestli nevolá. Byla jsem s chlapem v posteli (abych zapomněla) a pritom myslela a nej. Vadí mi představa, že je se ženou. Cítím se hrozně, tohle není správný a je to i hodně divný. Já vůbec nevím, co mám dělat... Ještě bych chtěla dodat, že mezi námi k žádným sexuálním aktivitám nedošlo.
Strašně moc jsem se z toho potřebovala vypsat, nemám to komu říct, za tohle mě všichni po právu odsoudí. Vím, že jediná možnost je to ukončit, ale nevím, jestli to dokážu. Jak to mám udělat? Myslím, že jsem se dostala do takový fáze, že už mě bude hodně bolet se s ním přestat stýkat. Ale ani nechci nikomu ublížit.
Je to pro mě fakt hodně citlivý, tak mi prosím nepište nic ošklivého.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, nesoudim te. Kdyz bych to napsala strucne, jedine opravdu utnout kontakt, přestat se vidat ci si psat, volat. Chvíli to bude bolet, ale ono takove zamilovani preboli. V tomto pripade bych rozhodne byt tebou vyhledala kontakt jinych lidi, pratel, rodiny - abys nelezela doma v depce a jen nemyslela na nej. Kdyz budes mit jine myslenky nebo se necim zamestnas, bude to lepsi.
    Drzim palce, to zvladnes.

  • Keď to nebudeš živiť ťa to prejde. Toto je len tá prvotná zamilovanosť, ktorá aj vo vzťahu približne za 4 až 12 mesiacov opadne a buď nastúpi alebo nenastúpi už tá skutočná láska. A keď vieš, že to nie je správne ťa to určite prejde. Daj si čas, nepremýšľaj nad tým toľko.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se