Nevolnost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395094 28.8.2018 21:56

ahoj, od rána zvracím a bolí mě hlava, nic špatného jsem nesnědla...nevím co sníst aby to nešlo ven, poradíte prosím?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Co zkusit piškoty s neslazenym čajem? To mě nikdy nezklamalo. :-):'-(

  • vanilka0730.8.2018 16:06

    Coca cola s dnesnim slozenim je absolutne nevhodna na problemy s travenim. Je jenom plna chemie, co nicemu neprosiva. V priapde zvraceni se telo jenom zbavuje toxinu a jedu. Nechte tomu volny prubeh. Az bude vse venku, ustane to. Nesmite zapomenout na pitny rezim. Cista voda, slaby matovy caj nebo slaby cerny caj. Pit vlazny po lzycich, kdyz to nejde jinak. Nebo taky vodu s magnesiem nebo mineralku magnesiovu. Nevadi, kdyz tu vodu vyzvracite. Az to vse ustane, tak po kouskach suchar zapijet s cajem, nebo piskot (taky pozor na slozeni bez eciek). Nebo pak uvarenou zeleninu napriklad mrkev. Zeleninu s ryzi nebo vyvar po lzyckach (jenom se zeleninou). Taky je fajn detska vyziva. Nastrouhane jablko po troskach (nebo idealne jablkovy kompot). V priapde, ze se stav nezlepsi, ze se do 3. dnu nebudete citit lepe, zajdete si k lekari. I v pripade, ze budete zvracet krev, ihned si zavolejte sanitku. (Stava se to zridka)

  • buccaneerka228.8.2018 22:22

    Tradiční suchar a ledovou Colu po lžičkách.

  • Dokud zvracís, tak bych dala max chlazenou colu po lzickach nebo matovy čaj. Až když alespoň 2h zvracet nebudeš a nebude ti na zvracení, začala bych napr bananem.

  • stupidiack29.8.2018 10:38

    Suchý rohlík, piškoty, hořký čaj nebo už výše zmíněnou colu. Důležité je dostat do žaludku aspoň něco, byť se to bude zdát nemožné .. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 427 otázek, kterým se dostalo 272 183 odpovědí a 410 171 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se