Nevěra

Otázku položila: Anonymní uživatelka #272131 29.6.2020 18:03

Ahoj holky, píšu sem asi proto, abych se vypovídala nebo mi odepsal někdo, kdo něco podobného zažil. Už 10 let se stýkám s o dost starším mužem. Máme se rádi, trávíme spolu vždy cca 2 dny v týdnu. Je ale starší a neustále mi připomíná, ať si najdu někoho nového, s kým strávím mladí a žiji v plnohodnotném vztahu. Vím, že spolu nebudeme mít nikdy např. děti, ale chci s ním být. No a teď, nastoupila jsem do nové práce a od začátku je jasné, že mezi mnou a šéfem něco je. Ani jeden z nás nijak zbytečně neprovokoval, ale začali jsme spolu něco mít. Naštěstí zatím nejde o sex, ale pokaždé si říkám, že už to nezopakuji a pokaždé, když od něj odcházím, mám hrozný pocit viny vůči “příteli”. Vím, že kdybych si měla vybrat a žít s jedním z nich naplno, je to ten první. Nemůžu se ale donutit ukončit to s tím druhým a utlumit v sobě to, co k němu začínám cítit...možná je to trapný příspěvek, ale budu ráda za vaše případné komentáře, pokud se někdo s něčím podobným pere. Moc děkuju.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • hajtlik30.6.2020 11:51

    Já úplně nejsem zastáncem vztahů na pracovišti a navíc se šéfem, ale na druhou stranu, pochopila jsem, že starší muž má rodinu a tebe má jenom jako hračku. Ty jsi možná zamilovaná, ale on ne. Kdyby ano, dal by ti normální vztah, ne 2 dny týdně. Pustila bych k vodě jeho a dala šanci novému reálnému vztahu.

  • A proč s tím přítelem nemůžeš plnohodnotně žít, popř. mít deti? Já mám o 13 let staršího manžela a máme spolu 2 deti.

  • Janakova743.9.2021 0:16

    Holky myslím si, že mi manžel zahejbá... Jezdím každý druhý víkend kvůli práci pryč a myslím, že si k nám domů tahá jinou. Už jsem to poznala na několika věcech. Chtěla bych to však mít 100%. Chtěla bych domů nastražit skrytou kameru, myslíte si, že je to dobrý nápad?

  • Domaskova8.9.2021 23:27

    Nevím jestli to někdo potvrdí, že je to dobrý nápad, ale já jsem to tak také udělala. Koupila jsem skrytou kameru a za týden jsem se přesvědčila, že mi manžel skutečně zahejbá a ne s jednou... měl jich několik. Nevím co mu přesně mohlo chybět, ale každopádně zničil celou rodinu.

  • Janakova7415.9.2021 23:50

    Jakou skrytou kameru jste prosím koupila? Zvládla jste to bez problému nastražit?

  • Domaskova20.9.2021 22:31

    Já pořídila skrytou kameru v adaptéru do zásuvky na nabíjení mobilu. To je nenápadné a opravdu to nikoho ani nenapadne, že by mohlo jít o kameru. Má to detekci pohybu, takže když někdo projde kolem, tak se kamera aktivuje https://www.1obchod.com/2-skryte-mini-kamery

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se