Neschopná

Otázku položila: Anonymní uživatelka #441801 29.5.2023 16:40

Dobrý den, prosím vás nejsem nějaká divná nebo není se mnou něco špatně nebo jsem jen neschopná když už jsem přes sedm let neměla vážný vztah? Nemůžu za boha najít přítele a usadit se 😔 psychicky mě to už užírá

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak otázkou je, jak vypadá tvůj život. Pokud děláš, co tě baví, jsi samostatná a umíš se o sebe postarat, je to v pohodě. Pokud střídáš náhodné známosti ve snaze někoho získat na dýl, máš dluhy a jiné kotrmelce, je to jiná.

  • ono je to dost často o tom, co si sami přitahujeme. našem vnitřním nastavení. mnohdy nějaké tlačení na pilu ničemu nepomáhá, člověk to v sobě má potom špatně nastaveno.
    už to, že k tomu přistupujete takto negativně vás ovlivnuje.
    další věcí je, jaké máte nároky na partnera. zda to není z říše snů a pohádek.

  • To vám takhle nikdo neřekne, neznáme vás a nevíme, jaká jste a jak jste třeba stará. Prvně bych zapřemýšlela nad sebou, jestli nemám třeba vysoké nároky, jaká jsem já a určitě jak je tu už zmíněno - netlačit na pilu. Čím víc se snažíme někoho najít, tím je to horší, nechte tomu volný průběh. Já si tenkrát přála moc partnera a dlouho nic, pak mě to přestalo bavit, pořád se snažit a tlačit na to. Začala jsem si užívat, že mám ještě volnost a jsem sama, můžu si dělat, co chci. A přišlo to samo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se