Nemám vaginální orgasmus

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182834 25.8.2018 0:33

Ahoj. Mám menší problém. Když mám chuť a masturbuji nic necítím. No ne tak úplně. Když jsem "venku" a dráždím klitoris, cítím všechno, ale když jsem zkusila jít "dovnitř"...NIC... Vůbec nic. Úplný mrtvo. Je mi čerstvě patnáct a sex jsem ještě neměla... Myslíte, že je to tím a nebo mám sexuální poruchu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj :) z toho si nic nedělej :) ja sama dovnitř taky nechodím protože se mi to moc nelíbí :) ale od parnera uz je to neco jineho. :) je to zvlastni ze kdyz sama tak nee ale od neho ano :) . Jinak kdyz se delam sama tak taky jen na povrchu. Na to prijdes :) .

  • interstellar25.8.2018 7:53

    Vaginálně vzrušivých dle statistik je asi třetina žen, navíc se musí najít to správné místo. Ty jsi ještě hodně mladá a ne všechno musí fungovat, jako by ti bylo přes třicet. Nijak to nehroť, dělej, co je ti příjemné, a co ti není, to nedělej. Cílem není mít za každou cenu orgasmus, ale příjemnou chvilku ;-)

  • Dle mě je to normální, většinová záležitost u žen, jsou na to i vtipy (myslím tím o hledání bodu G). Já nikdy nic uvnitř necítila, už se řadím mezi leta zkušené, ale tak zvenku mi to bohatě stačí, rozlévá se to do celého těla tak jako tak- samozřejmě intenzita je hodně proměnná a ovlivňuje ji spousta různých věcí...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 427 otázek, kterým se dostalo 272 183 odpovědí a 410 172 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se