Nejlepsi neonatologie v Brne?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390635 27.8.2018 2:17

Dobry den, chystam se rodit v Brne. Nevite prosim, kdyby byly s miminkem nejake komplikace, kam jej prevazeji? Obilnak, Bohunice? Chci rodit tam, kdeby melo miminko nejlepsi peci na miste bez nutnosti prevozu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkušenost s Brnem nemám. Ale podle seznamu tam je oddělení na Obilném trhu. Jen mě zaráží slovo "nejlepší", protože v tomto oboru velká konkurence není a nebude. Mám zkušenost s fn Olomouc, příbuzná zase s Bulovkou a péče vždy nadstandartní.

  • obvykle to budou Bohunice, kde by bylo miminko v případě problémů, ale je otázkou, jaký problém bude. kamarádce těsně po porodu odvezli novorozeného chlapečka do dětské nemocnice kvůli torzi. obilnák je spíš "detašované" pracoviště bohunic.
    při základním "problému" jsou schopni si poradit v každé porodnici bez toho, aby miminko museli převážet jinam. pokud počítáš se zdravotním problémem u miminka, volila bych asi spíš ty bohunice.

  • Kamaradka nedavno porodila v 31tt. Nerodila teda primo v Brne, ale maleho ji odvezli do detske do Cernych poli, kde je na JIPu. Ona za nim muze jen v navstevnich hodinach.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 427 otázek, kterým se dostalo 272 183 odpovědí a 410 171 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se