Nedelam si srandu, myslim to vazne

Otázku položila: Anonymní uživatelka #472554 5.2.2023 20:58

Mrzi me, ze pisu vazne a nikdo tomu neveri. Vim, ze jevto neuveritelne o sousedech ale netrolim, nedelam srandu, myslim to vazne. Chtela jsem tady jen poradit, aby mi poradili co delat a najit nejake vyhovujici reseni. Misto toho jsem secdocetla, ze si jen vymyslim, delam srandu... Ne, myslela jsem to opravdu vazne a je to pravda, co jsem psala. A velice me mrzi, ze jste tady tak zli a utocni. Kdyz nevyhovuje treba 10 navrhu, tak nezacit utocit a spolecne hledat reseni. Ale cidim, ze je jednidusi tady nekoho napadat zumpou, kravou a dalsima arogantnima slovama. A potom, ze poradna.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ať už trollite či ne ... Odpověď jste dostala - odstěhujte se. Víc vám co poradit není!!!

  • stupidiack7.2.2023 11:45

    Možná tazatelka uspokojuje svoji touhu po pozornosti neustálým vypisováním zdánlivých problémů, jinak si to už neumím vysvětlit .. 🙄🤔

  • Dahlia5.2.2023 22:05

    Já si říkala, že tu dlouho nic nebylo :-D Věčným psaním sem to fakt nevyřešíš ;-)

  • macicekkajik7.2.2023 8:13

    Pokud máte správce, měl by to řešit on. Navrhla bych správci, ať se dá do stanov pokuta, pokud se řádně nebude předávat chodba v neděli. A napadá mne vylít něco třeba lepkavého, prostě něco co zamaže chodbu ze soboty na neděli. Tak se pozná, zda uklízí. A když to neuklidí, tak jít za správcem a stěžovat si. A nebo poslední možností je si najmout uklízečku na celý vchod a skládat se na ní a byl by klid.

  • piprdka6.2.2023 7:15

    Můžete mi prosím napsat, kolik Vám je let a jaké máte vzdělání? Já bych podle toho tak nějak odhadla Vaše IQ a navrhla vhodné řešení dostupné Vaším mentálním možnostem, jestli máte zájem. Opravdu, nedělám si legraci, myslím to vážně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se