Manželství nemanželství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #401606 28.9.2019 5:47

Dobrý den, mám takový menší problém. Jsem vdaná něco málo přes rok. Ono už to nebylo ono pred svatbou,ale pořád jsme věřili že se to spraví a bude dobře. Máme barák, dvě krásné děti. Kopu zvířátek... Jenže se to nelepší, nebo spíš já už ho nemiluju 😔 pul roku po svatbě se děly šílené věci kdy jsem uvažovala že s dětmi půjdu na azylovy dům. Pak se situace nějak uklidnila a snažila jsem si k manželovi opět najít cestu. Ale řekla bych že je to definitivně ztracené. Nespíme spolu, protože já prostě nechci. Nepřitahuje mě v žádném směru. Nemiluju ho. Několikrát jsme se o tom bavily ale on prostě rozvod nechce. Že mi žádné papíry nepodepíše, furt se snaží a leze mi do zadku a to mě od něj odrazuje ještě víc... Žádala jsem ho ať mě nechá být že prostě už s ním být nechci. Jednou se i stalo že chtěl TO já ho odmítla a on mě prostě sjel že nejsu normální, když mi to nechybí apod. Jenže já nedokážu spát s někým ke komu nic necítím. Je jasné že on s rozvodem nesouhlasí i když nevím proč, žádný majetek ani peníze po něm nechci. Skrz děti mu v kontaktu bránit nebudu. Chci mít jen klid a být sama s dětmi. Jenže problém je v tom že se bojím na jak dlouho ten rozvod bude, když on nebude souhlasit, jelikož loni na podzim jsem měla první epilepticky záchvat a důvodem je stres. Za další nemám kam jít na podnájem 1+1 který stojí 10 000kc to fakt sama nedám, chtěla jsem podat žádost o městský byt, ale nikdo mi ho nedá když jsem vdaná a máme barák... Rodinu žádnou nemám, ani přátelé, kteří by mi v tomhle směru pomohli. Ale proč se trápit navzájem? Já bych mohla být sama s dětmi a mít klid a on by si třeba časem našel druhou, která by ho milovala. Myslím si že by z nás byli fajn kamarádi ale na vztah už to fakt nevidím. 😔 Co byste na mém místě dělali? Jen prosím nepište že ta svatba vůbec neměla být když to mezi námi nebylo ok už předtím. To už jsem si vyslechla od hodně lidí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • interstellar28.9.2019 9:52

    Taky se přidávám k názoru, že si nelze rozvod představovat tak, že odejdu s dětmi a nechám manžela, ať si najde nějakou novou a udělá nové děti. Ty děti, co máte, jsou vás obou a klidně se může stát, že budete mít střídavku, nebo je dostane i manžel. Když není alkoholik nebo jako problematický, má stejná práva jako ty.

  • macicekkajik28.9.2019 11:04

    Ahoj, co se dělo po půl roce vašeho manželství? Jak staré máte děti? Bez těchto otázek můžeme jen usuzovat, co by jste měla dělat.

  • Ahoj to me moc mrzí měla jsem to podobně ale bez té svatby naštěstí:-) tím sis to ještě zhoršila ,že sis ho vzala nic ve zlem :). Když nesouhlasí s rozvodem a nutí tě k sexu :( to jsem pochopila z příspěvku uteč od něj co nejdál pryč ❗❗.💯❗❗❗❗❗❗❗❗❗Vím , že je to těžký ale budeš muset prostě nějak odejít .V tomhle nezij a kord s dětmi.Ja si přes kamarádku sehnala dočasný azilovy dům v Ústí nad Labem Skorotice tam tě nenajde je to takový krizovy centrum pro matky s dětmi já ta m byla 10dnu ukrytá ❤️ani nevíš jak mi bylo fajn když Jsem nebyla s tím hloupým člověkem který mne do všeho nutil atd....hrůza a děs tak jsem se jednoho dne sebrala ráno s malým a šla pryč on spal tvrdě:-D bral drogy takže spal jak puk já toho využila vždy když odešel někam pryč potají jsem si zařizovala věci k tomu abych mohla utéct od něj jinak to nešlo a taky jsem si každý den. Něco zabalila do tašek jako věci pro mne a syna doklady to je hlavní !!!!:-)A samozřejmě měla jsem jednu dobrou kamarádku která mě i autem vzala na vlakové nádraží a já se synem jela teda do toho Ústí celá šťastná a jsem i do teď .Dnes už žiju normálně a jsem spokojená.Tak neváhej a třeba mi napis sz nebo ti můžu dát můj Messenger pomůžu ti v tom abys našla něco pro sebe a synka :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 662 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se