Mám si vzít pilulku po ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #321743 22.9.2020 8:56

Ahoj, včera jsme měli takovou menší ale zaviněnou nehodu. Přítel ejakuloval mimo ale po ejakulaci ještě pronikl do mě a chvíli tam byl. Já jsem se ráno probudila s bolesti praveho vaječníku a udělala jsem si ovulacni test, který je pozitivní. Levá čárka je opravdu silně zabarvená. Jsem 15 DC ale poslední cykli jsem měla ovulaci až 19-22 Dc. Co mám teď dělat ? Mám si raději vzít postinor, nebo je šance na otěhotnění malá? Nechci si rozvazovat cyklus. Volala jsem dr. Ta se mi v podstatě vysmála a řekla, ať si zavolám do lékárny, tam byla paní moc milá a říkala, že to je v podstatě na mě, ale že šance je opravdu malinká, nicméně jistota je jistota. Mě by ale zajímali vaše zkušenosti, zda si mám ten postinor raději vzít nebo ne ? Děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, to opravdu záleží na tobě. Zkus si zvážit, jak velkou komplikací by pro tebe případné těhotenství bylo. Jestli chceš mít opravdu jistotu, tak já bych asi volila si Postinor vzít (pořád je mnohem levnějí a šetrnější než potrat8-o ).

  • Francy22.9.2020 10:06

    A co únik spermatu během styku? Nebo jste měli kondom, do kterého se udělal, pak ho sundal a znovu zasunul? Nebo čistě přerušovaná soulož? Pokud nechcete dítě, tak přerušování vážně spolehlivý není. S pozitivním ovulačním testem a touhle 'nehodou' bych pro prášek mazala.

  • Vajíčko sa už uvoľnilo, takže postinor nemá veľmi zmysel (mal by zabrániť aj prichyteniu na sliznici, ale v tomto smere by som tomu neverila). Držím palce aby sa tých pár spermií, ktoré ostali na priateľov penise nedostali až k nemu... Úprimne to nevyzerá dobre. 😏

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se