Mám hubnout?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394604 16.8.2018 20:35

Ahojky. Je mi 14 a vážím 50kg a měřím 162cm. Připadám si tlustá a chtěla bych zhubnout, ale někde jsem slyšela, ze když v tomhle věku hodně zhubnu, nenarostou mi prsa. Je to pravda?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zanthia116.8.2018 21:25

    Z čeho u všech čertů soudíš, že jsi tlustá???? Podle mě máš podváhu! :-o Opravdu bych si s tím nehrála, mohla by sis uhnat i více problémů než malé poprsí! (Bohužel to znám poměrně zblízka.)
    Doporučuji jíst zdravě a vydatně a sportovat, abys cítila sílu. Ale rozhodně ne hubnout.

  • Venuj se cviceni a ne zadnym dietam. Jsi na to jeste mala a nez dospejes, tak se ti postava jeste zmeni (pokud teda nebudes ujizdet na nezdravem jidle)....

  • JanaRad17.8.2018 8:49

    Za mě - PŘIBER!!!! Jsi až moc hubená!!! A přibrat kilo je mnohem těžší, než ho shodit!!!! Mám takovou dcerku, jen starší. Shodí při každém stresu, ale pak to nabrat zpět aspoň na těch 50 kg je šílené!!! A to může jíst za dva... Ona nepřibere ani ťuk, já se jen dívám, jak baští a mám kg nahoře......

  • Mně je taky 14, měřím 164cm a vážím cca 48kg, což je skoro stejně jako u tebe, takže podle mě ani nemusíš hubnout :) a o těch prsou teda nic nevím, promiň..

  • Veronika3216.8.2018 21:32

    Neřekla bych, že bys měla zhubnout, spíš zdravěji jíst, cvičit. Když zhubneš může ti vynechat MS a to už pak problém bude...podívej se na: https://www.bodymassindex.cz/
    máš normální váhu,ale na hranici,pokud bys držela dietu, tak budeš mít zdravotní problémy a nejen je...

  • Rozhodně nehubni. Já si v tvém věku různými dietami akorát zavařila. Ve 14 letech jsi pořád ve fázi vývoje a tvoje váha i výška se ještě změní. Pokud chceš mít lepší pocit sama ze sebe, běž si třeba 2x týdně zaběhat, ale nijak se nedři. A tlustá rozhodně nejsi. Já měřím 165 cm a vážím 67 kg. Možná se ti to bude zdát moc, ale po tom, čím jsem si prošla jsem za ty kila ráda, věř mi. Měj se ráda a držím palce. -T

  • whitehorse117.8.2018 6:45

    rozhodně nehubni. zpevnit postavu je věc jedna, diety věc druhá.
    dcera v 15 letech při výšce 164cm měla 59kg a jen necelých 16% tuku v těle a byla štíhlá. váha není všechno. záleží na hodně věcech, jak na těle kila vypadají.
    prsa narostou tak, jak je dáno, ale větší váha může znamenat i větší prsa, ale rozhodně to není jediná věc, která růst prsou ovlivnuje.
    tvoje postava se mění, mění se tvar těla a rozložení tuku v těle. je klidně možné, že váha půjde i nahoru, ale to neznamená, že budeš tlustá. jen můžeš vypadat více žensky.

  • Ahoj holky, potřeboval bych rychle zhubnout. Chtěla bych si domů pořídit nějaký posilovací stroj, který by mi k tomu pomohl. Co myslíte? Co bude nejlepší?

  • Také jsem chtěla začít hubnout doma, abych se nemusela nikde ztrapňovat v posilovně. Koupila jsem si proto domů posilovací lavici a také běhací pás. Perfektní kombinace jak hubnout a vypracovat si tělo.

  • Jak jste ten běhací pás vybírala? Jen podle ceny nebo jste řešila i nějaké parametry toho?

  • Já jsem si našla obchod, kde prodávají i profesionální techniku a mají tam nákupní rádce https://www.fitham.cz/jak-vybrat-bezecky-pas Tohle jsem si opravdu důkladně prostudovala a pak jsem vybrala pás https://www.fitham.cz/flow-fitness-dtm400i Na doma opravdu perfektní věc a s dopravou až domů zdarma.

  • Už aby začala zase škola...:O=

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 428 otázek, kterým se dostalo 272 185 odpovědí a 410 178 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se