Malá prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408745 27.6.2020 16:40

Ahoj holky, je mi skoro 16 a uprimne mě trápí, ze mám mala prsa.. jako něco málo tam je, ale oproti ostatním holkam... Asi měsíc dozadu jsem se seznámila s jedním klukem.. píšeme si, chodíme ven a proste uvažujeme jestli spolu chodit nebo ne.. nebudu lhát nemám prsa, ale zadek Jo.. hrozne se bojím, ze až zjisti jaka mám prsa (Až mě uvidí nahou) přestanu se mu libit.. premyslela jsem jestli se mu svěřit nebo to radši nechat být..
Dekuju za radu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy27.6.2020 17:51

    Jestli celou dobu nenosíš vycpanou podprsenku, tak si toho už určitě všimnul :-D A věř, že malý prsa jsou super! Já mám velký a překáží to, je mi krátká většina triček, když běžím tak to bolí a teď v létě je mi v podprsence akorat vedro. Můj přítel je 'dolňák' a prsa ho nijak zvlášť nezajímají. Sama píšeš, že máš pěkně dolní křivky, tak to spíš ukazuje na to, že tenhle tvůj kluk bude taky dolňák ;-) nenech si do hlavy nasadit brouka, že nejsi dost dobrá. Kluk si tě stejně už hned při první schůzce představil nahou :-D

  • Toho kluka jestli s tebou chce chodit, bude spíš trápit, jestli máš něco v hlavě než velikost prsou. Pokud není slepý, tak si už asi všiml, že nemáš velká prsa....holky, mějte se rády takové jaké jste!Originály :-). Já teda taky nikdy neměla velká prsa, ale mě to nikdy nevadilo. A že by o mě kluci neměli zájem, to si také nemyslím.

  • vlkodlak15027.6.2020 18:07

    Lepsi mala nez velka.. a urcite se mu budou libit..

  • stupidiack28.6.2020 10:54

    Za tu dobu, co chodíte ven, si tě určitě prohlídnul dobře, na to můžeš vzít jed. :-) A pokud by ses mu nelíbila nebo měl proti tvé postavě nějaké námitky, řekl by to nebo by s chozením ven nepokračoval. Nic mu neříkej, třeba se vnímáš negativněji než jak tě doopravdy vidí on. :-)

  • Je ti 16 a ještě se to může změnit. Moji sestře prsa vyrostli ve 20 a brala to v pohodě. Také můžeš zkusit jestli máš správnou velikost podprsenky. Co třeba koupit o písmenko větší a o číslo menší? ( příklad: místo 75A zkusit 70B?) A já myslím že kdyby ten kluk měl problém s tím že máš malá prsa protože asi nechodíš v pytli a pokud si je nějak extra nevycpáváš tak asi viděl že nemáš největší prsa na světě. Holky buďte se sebou spokojené život s velkými prsy není všechno...něco za něco

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se