Líbí se mi bratr mého kluka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #450046 16.5.2022 21:57

Ahoj je mi sedmnáct a mám problém líbí se mi bratr mého kluka. Včera mi řekl že se mu taky líbím..... Nevím co dělat jestli zůstat za svým klukem nebo......

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik16.5.2022 22:52

    Dokud nedozraješ, tak ani jednoho. Chudáci kluci, když jednoho bratra vyměníš za toho druhého. Pak se ti zalíbí jiný kluk a rozejdeš se i s tím druhým bratrem.

  • Souhlasím s macicekkajik. Je to nedospělé. Je normální, že se ti třeba někdo jiný líbí vzhledově, ale pokud máš toho správného partnera, netáhne tě to k jinému. Jen si třeba pomyslíš"Hmm, vypadá dobře a je fajn". Ale to je tak všechno. Tvůj přítel - ten pravý, pokud ho opravdu miluješ, pro tebe bude ten nejlepší a nebude tě to táhnout k jinému, ani nad tím nebudeš přemýšlet. Pokud to tak není, tak to asi nebude ta životní láska, což je ve tvém věku normální. Nicméně bych si s jeho bratrem nic nezačínala, rozházíš jim vztahy, co jeho rodiče, rodina...jak se na tebe pak budou dívat, pokud je znáš/poznáš. Ve finále se s ním pak taky rozejdeš a co potom. Zamýšlela bych se ale nad tím, jestli to má s tvým současným přítelem cenu a nebylo by lepší porozhlėdnout se jinde. :-)

  • Z okolí znám jeden podobný případ. nedopadlo to u nich v rodině vůbec dobře. Celá rodina se kvůli tomu rozhádala a bratři spolu nemluví vůbec.
    Spodní prádlo a holky se prostě nepůjčují, ani mezi bratry...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se