Líbání s jiným

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395323 3.9.2018 20:44

Ahojte, potřebuju se někomu svěřit, vypsat, dostat radu. Byla jsem po dlouhé době s kamarádkou posedět a přišel za námi můj nejlepší kamarád s jeho kamarádem, všechno bylo fajn a později jsme se rozhodly s kamarádkou, že si půjdeme zatančit a pak domů, ale ti kamarádi šli s námi. Jsem s přítelem přes rok a zrovna jsme měli problémy, tak právě proto jsem se šla s kamarádkou odreagovat. Jenže se to zvrtlo a kamarád mě potom samotnou odprovázel domů a přitom jsme se políbili, hned v ten moment mi došlo co vlastně dělám a ihned jsem přestala, přemlouval mě, ať jdu k němu domů a já prostě ani náhodou a odešla jsem domů. Mám šílené výčitky svědomí, kdybych mohla, vrátím to, ale bohužel... když si na to vzpomenu, tak se mi chce brečet co jsem to udělala, nikdy se mi tohle nestalo a doufala jsem, že nestane. Kamarád přítele nezná, nikdo nás neviděl a tak jsem si pořád říkala, že nic neřeknu, vytrestám se sama a fakt trpím, nikdy jsem pořádně nikam nechodila a když jo, tak jsem nebyla ve vztahu a teď se stalo tohle... Problém je, že mi ten kamarád pořád píše, chce jít ven a já prostě neodepisuju, napsala jsem, že nechci a on pořád píše. Bojím se, že když ho všude zablokuju, tak o mně bude mluvit. Absolutně nevím co mám dělat, přítele hrozně miluju a nechápu takový můj zkrat, hrozně jsem se poučila a už nemám v plánu nikam chodit, šíleně toho lituju. :-(
Co byste na mám místě dělaly, mám mu to říct a počítat s tím, že mi to neodpustí?..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja bych to priteli nerekla. Vlastne se mi cca pred 13 lety stalo totez a jsme spolu s manzelem doted. Ted je to moc cerstvy, za 14 dni si na to uz ani nevzpomenes. Zamestnej mozek necim jinym nez myslenkami na libani s cizim.

  • HaSha3.9.2018 22:05

    Příteli bych to neříkala, tobě se jakoby uleví, ale pak tu "bombu" přehodíš na něj a budeš čekat odpuštění. Ve výsledku ses zachovala dobře, polibek je oproti tomu, co stát mohlo, prkotina. Spíš bych být tebou srovnala kamaráda, promluvila s ním. Musel si všimnout, žes ho odmítla. Myslím, že tím blokováním a výčitkami z toho uděláš větší problém, než je.

  • Pokud jsi mu dala jen pusu a sama jsi z toho mela spatny pocit a dal v tom nepokracovala, tak se skoro nic nestalo. Zalezi na tom, jak moc ti pritel veri.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 427 otázek, kterým se dostalo 272 182 odpovědí a 410 171 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se