Láska

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408095 24.1.2020 14:25

Krásný den přeju všem co tohle čtou, na začátek bych chtěla podotknout, že nechci být souzena.
Od malička jsem se lišila od ostatních.. říkávali mi, že jsem “Vyspělejší“ a tak se to semnou asi táhne až do teď.. Je mi 16 let. Bydlím ve vesnici, která není nijak velká, ale zase nemohu říct že je maličká..
Každý tu má svůj rodinný domek, nebo jsou tu domy ve kterých je více bytů. V přesně takovým bydlím i já.
Před domek je i zahrada, každý tu má své místo pro relax.. dole, pod našimi okny je stůl, ke kterému si v teple sedávám.. většinu času tam tráví soused (25 let) Přes tu dobu, co jsme tak spolu, je mi neskutečně hezky.. nemůžu to celé rozepisovat.. proste jsem se do nej zamilovala a nevím co mám dělat.. mám zůstat ve skrytých místech? Mám ho nechat při tom že vůbec neví, ze by se mi tohle honilo hlavou? Nebo mu mám říct co k němu cítím? Po případě, jak?
Na jednu stranu se strašně bojim a stydím, protože mi je 16 a on je o 9 let straší..
teď je zima, a nepříjemné počasí, takže se občas sem tam potkáme na chodbě kde se jen pozdravime..
(Chová se na méně než mu je..) vždy se usmeje a hlasitým hlasem řekne Ahoj Barco! A já jsem vždy zase na začátku.. říkám si ze je blbost se sama k němu pozvat.. nebo se ho zeptat, jestli se koukneme na film nebo tak.. nebo na nej jít zazvonit.. už jsem beznadějná, a proto prosím Vás..
co mám dělat v této situaci? Co by jste dělaly vy na mem místě?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Moc vyspele toto teda nepusobi :-D co blbnes, nechavas se ovlivnovat zamilovanosti. Pokud jsem pochopila tak se normalne znate, nebo uz jste spolu prohodili aspon par slov? Byt tebou tak kdyz se s nim potkam, normalne reknu ahoj jak se mas, bla bla bla.. proste zaprist rozhovor a pak treba nabidnout ze byste mohli zajit na kafe/ nekam ven / no proste neco neutralniho a pak uvidis co na to on a muzes se vic sblizit. To ze jsi do nej zabouchla neznamená ze se ho musis bat nebo mu to rict na prvnim setkani. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se