Kudrnaté vlasy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #178762 7.5.2021 0:35

Zdravím, nemáte někdo prosím zkušenosti s kadeřnictvím, kde umí stříhat kudrnaté vlasy? Nejlépe v Praze? Mám totiž jen špatné zkušenosti a už mě nebaví vyhazovat 1300,- za střih a potom odcházet se slzami na krajíčku. Předem moc moc moc děkuju za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • babillage7.5.2021 11:02

    Netusim, ale jsem ve stejne situaci, takze se sem takto pridam
    (na mobilu nevidim moznost sledovat odpovedi)

  • A.t.i7.5.2021 13:52

    Neporadím, ale soucítím. Já tento problém řeším zase v Brně. Jednou, před skoro 15 lety, jsem narazila na kadeřnici, od které jsem odcházela s pocitem, že mi to sluší. Sama kadeřnice byla totiž kudrnatá, tak asi věděla co s tím. Bohužel její jméno jsem neznala a když jsem tam přišla za pár měsíců, tak kadeřnictví mělo jiného majitele a slečnu kadeřnici tam nikdo neznal podle mého popisu. Už jsem ji nikdy nenašla.🙁

  • Ahoj holky, tak já se odvážím vám sem dát odkaz na salon, kam už delší dobu chodím. Já mám sice jen lehce vlnité vlasy, ne kudrnaté, ale kamarádka, co tam chodí taky, je kudrnatá a je spokojená. Tak zkuste. V té sekci "O nás" si můžete někoho vybrat, kdo je vám třeba sympatický nebo má taky kudrnaté vlasy nebo prostě zavolejte a dámy na recepci vám určitě poradí, kdo by byl nejlepší na kudrnaté vlasy. ;-) http://www.lafayette-gallery.cz/cs A jestli půjdete, tak držím pěsti, ať jste spokojené! Mějte se hezky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 186 otázek, kterým se dostalo 271 431 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se