Krvácení mimo MS

Otázku položila: Anonymní uživatelka #387676 27.8.2018 6:35

Dobré rano,
Mám takový problém před týdnem a půl mi skončila (MS) považovala jsem to za menzes protože trvala 6 dní ale co bylo divné že přišla o 14dní dřív...většinou mám cykly hrozně dlouhé. No a dneska jsem začala znova krvácet :( je mi jasný že na gyndu mě nevezmou...na pohotovost se nedostanu...vůbec to nechápu...tohle se mi nikdy nestalo.Spíš jsem to občas vůbec nedostala než toto...bude mi 24 mám dvě děti...poslední dobou mi nebývá zrovna nejlíp ale těhotenství můžu vyloučit...prosim nevíte co by to mohlo být

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Proc by te nemeli vzit na gyndu? Muze to byt cysta...

  • piprdka27.8.2018 6:59

    Krvácení mimo cyklus může znamenat cokoliv - poranění při sexu, zánět, překrvení děložního čípku - nejlépe ti řekne doktor. Rozhodně se objednej. Já teď řeším něco podobného, nejbližší možný termín objednání ale téměř za měsíc, volala jsem sestře, že si myslím, že můj problém je akutní, ona jej bagatelizovala s tím, že tento problém je celkem běžný a že krvácení mimo cyklus může být i ze stresu nebo z horka a doporučila mi SOS - Canesten.

  • Zanthia127.8.2018 10:52

    Jednou se mi to taky stalo. Čirou náhodou jsem pak brzy šla na pravidelnou prohlídku, tak jsem to zmínila a nic mi nebylo, bylo to ze stresu a další cykly byly už zase normální.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 427 otázek, kterým se dostalo 272 183 odpovědí a 410 171 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se