Koloidní stříbro

Otázku položila: Anonymní uživatelka #401784 29.6.2020 18:27

Ahoj.
Zajímá mě váš názor. Tchýně si vyrábí doma roztoky - koloidni stříbro. Pije to a také si s tím potírá kazdy stipanec nebo bolak, dava si to uplne na vsechno, ale hlavne.... ,,Nuti,, to vsem kolem. At prijdu s cim prijdu tak vzdycky mi cpe stribro i kdyz jsem tisickrat rekla ze to nechci uz jen kvuli tomu ze kojim. Nemuzu si pomoct, to obcasne potirani budiz - ale pit to, neprijde mi to moc bezpecne. Ted to dala i manzelovi protoze mu zjistili astma, tak aby to pil.. prece jen jsou to castice kovu.. :/
Jak to vidite vy, nejaka zkusenost?
Mam hlavne nejak obavu aby tim pripadne bez meho vedomi nepatlala ci to nedavala memu 15mes. synovi, nepreji si to.

To nuti je v uvozovkach protoze o tom mele tak urputne jak kdyby nic jineho na svete neexistovalo.
Jeste dodam ze mam rada alternativni veci, ale odsud posud.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • AnnAnny29.6.2020 22:51

    Já jednou viděla a četla o pánovi co to používal a zmodral😄😂 od tý doby mám ke koloidnimu stříbru obavu😄 ...ale prý to moc přehnal no.
    Jinak slyším na to docela chválu že to pomáhá i na pupínek, rány atd. :-) ale pít bych to fakt nepila...to už bych se bála.

  • Francy29.6.2020 19:09

    Znám koloidní stříbro pouze v mastičce, stříbro je protizánětlivé v koloidní formě. Jako roztok k pití to neznám.

  • Mám doma kapky do nosu s koloidnim stříbrem, ale je tam velké Ale. Chce se to umět k tomu chovat a skladovat. Nevím, zda bych si ho troufla míchat doma. Na vnitřní užití bych byla opatrná, na vnější rány proč ne.

  • Taky mám známou, co to dělá a je u toho vyloženě přesný návod jak s tím zacházet. Navíc taky záleží na koncentraci - myslím 10 a 20 ppm se může i vnitřně, silnější pak jen potírat. Má prokazatelné desinfekční a antibakteriální účinky, ale vnitřní užití je podle mě spíš jen placebo. Sama jsem ho pila a kloktala např. při bolestech v krku a nepomohlo mi, ale známá s tím má skvělé výsledky třeba u atopiků a lidí, co mají velké problémy s kůží (kde záleží taky především na střevě a nejen na vnějším patlání kortikoidů atd.). Když to člověk přehání (pije třeba rok - dva v kuse), samozřejmě se to může ukládat a může “zmodrat”, ale to se taky nesmí - smí se to pít jen určitou dobu. Jakože nebála bych se toho, ale nějaký super efekt to asi nemá. Na vnější užití a hojení je to ale celkem fajn 😊

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se