Kluk

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395293 18.8.2018 20:27

Dobrý den, je mi 13 a už dlouho se mi líbí jeden kluk že třídy. Možná má rád i on mě, ale bojím se, že mě bere spíše jako kamarádku. Odcházím na gymnázium a už se s ním nebudu vídat tak často jako do teď. Teď jsem s ním byla 2 týdny na táboře a choval se ke mně velmi kamarádsky, ale já jsem nenašla odvahu mu říct, co k němu cítím. Nejraději bych mu alespoň něco napsala, ale nechci působit vleze. Nevím, co mám dělat...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik19.8.2018 8:22

    Ahoj, není nad to, se toho kluka zeptat, zda se mu také líbíš. Nejistota je horší než odmítnutí. Alespoň budeš vědět, na čem jsi. A napsat mu na fb či zprávou je jednodušší, než se ho zeptat z očí do očí. Ale osobně je to samozřejmě lepší. Takže, dodej si odvahu a zeptej se ho, nebo si to budeš nějakou dobu vyčítat.

  • HaSha19.8.2018 18:20

    Ahoj, ono ve třídě i na táboře se neustále pohybujete ve skupině lidí, navíc tam vlastně musíte být. Co naplánovat nějakou akci jako parta s lidma, co znáte oba: kino, bazén, videohry, výstava (co vás baví) a pak uvidíš, jestli bude vyhledávat možnost být s tebou, i když "nemusí". Až se začnete po akci rozprchávat do domovů a on bude mít tendenci zůstávat do poslední chvíle, nebo tě i doprovodí, budeš líp vědět, na čem jsi. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 428 otázek, kterým se dostalo 272 185 odpovědí a 410 177 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se