Kemping při menstruaci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #404461 4.8.2021 8:11

Ahoj :-) holky, jdu možná s otrepanym dotazem, ale jak zvládáte dovolenou/cestování/kempování s menstruaci? Plánujeme jet s manželem na pár dnů na motorkách na nějaké prozkoumávání naší vlasti :-D ale..... MS nikde :-D a předpokládám že dorazí právě tehdy kdy pojedeme pryč.. Máme v plánu spat ve stanu.. :-D máte nějakou zkušenost kdy jste takto fungovaly? :-) díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • kosicek4.8.2021 9:23

    Mám, já chodila na vandry se spaním navolno už s taťkou, ne vždy byla voda, když to bylo možné, opláchla jsem se v řece, tehdy ještě s obyč. vložkama, šlo to.....Teď už mám roky kalíšek a s ním jsem toho už zažila spousty, je super, akorát jistě není moc dobrý nápad ho koupit a hned vyrazit do divočiny, i když se mi zdá na takovéto podniky nejlepší :-D Určitě jsem potřebovala čas na sžití a to trvalo poměrně dlouho..

  • Predloni tyden s ms na motorce po evrope, spani ve stanu. Letos v obytnem voze po evrope.
    Oboje s kaliskem a vse ok. Vsude jsou benzinky, i s velkou wc mistnosti, pripadne se sprchou.
    Kalisek doporucuju, jeste sichruju vlozkou, zejmena na noc a useky, kdy vim, ze dlouho nezastavime. Ale i v lese je to ok, proste kalisek vymyju vodou do dulku v zemi a jeste to vse zaleju vodou a zahrabu hlinou.
    Pokud trpis bolestmi, zabal si brufen nebo neco podobneho.

  • Menstruační kalíšek je má záchrana :-) po ruce vždy voda nebo vlhčené kapesníky. Brala jsem si i sáček do kterého jsem ty vlhčené ubrousky házela, aby nezůstaly někde v lese, pak jsem je hned vyhodila do koše :-D Bude to z počátku asi nepříjemné, ale je to o zvyku a určitě to zvládnete

  • Risu4.8.2021 8:27

    S kaliskem bez problémů. Trefilo se mi to už podruhé pod stan..

  • Mě to potkalo vloni na dovolené a nebylo to nic příjemnýho, ale zvládla jsem to. Jezdíme pod stan, který máme z https://www.naturehikecz.cz/ , takže máme svůj spacák, polštáře, peřiny, prostě všechno, takže i kdyby se mi v noci stal nějaká "nehoda", tak to vyřeším. Být v cizí posteli, asi bych z toho byla nervózní a na dovolenou radši nejela.

  • MagdaRadilka821.5.2023 19:42

    Tak to já bych si neriskla. Zkusila bych zajít ke gynekologovi a vyřešit posunutí MS. My jezdíme s manželem pod stan, který máme z https://www.armik.cz/ a je super. Neprší do něj, je v něm i v noci relativně teplo, ale pořád je to stan bez WC, takže kdyby mi měla do dovolené vyjít MS, tak bych řešila posunutí jedné, nebo druhé věci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se