Jsem rozmazlená?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392256 29.8.2018 17:19

Zdravím holky, už od predevcerejska si nějak neschodujeme s mim nej. Kámošem. Jde o to, že jsem ho otravovala nejspíše a včera byl tak naštvaný až si mě bloknul. Tyto hádky začali předevčírem, kdy jsem se začala psát s jeho kámošem. Od té doby co si přečetl kousek chatu je divný a naštvaný. Ke všemu mi pořád předhazuje ať zavolám jemu, že je to můj kluk atd. Dneska se mi stala nehoda.. byla jsem s jedním klukem venku polil mě Fantou, hodil do keře a nakonec mě chtěl zvedat i pres mojí vůli, jenze jsem se začala prevrhovat a zabodla jsem si dlaň do plotu. Začala mi z toho ihned téct krev.. toho kluka jsem poslala domů a jelikož jsem byla blízko nej. Kámoše domu zavolala jsem mu samozřejmě s brekem. Byla jsem opravdu hodně vystrašená. On ať přijdu. Jenže já jsem tam přišla a už to neteklo, takže on se na to podíval a jenom ten pohled, že ti nic není... Dal mi náplast a řekl mi že jsem úplně neschopná... No a teď mi napsal, že jsem hodně rozmazlená. Já vím, že to bylo přehnaný jenže já se toho opravdu lekla, bolelo to a nevěděla jsem co mám dělat. Jsem hodně citlivy člověk a dneska jsem byla rozhozená ještě z toho konfliktu sním, takže hned proud slz.. před dvěma měsíci jsem se taky rozbrečela, ale to také z citlivosti a, že už toho prostě na mě bylo moc.. a v dubnu, také z tohoto důvodu... Opravdu jsem rozmazlená? Já vůbec nevím co mu na to napsat.. já už se sním nechci opět pohádat. Popř. Nevíte co to sním je? Že by žárlivost? Párkrát mi rikal, že je žárlivý, ale přeci k vůli tomu mně nezačne říkat, že jsem kurva i před dvouma holkama, a že mě nesnáší.. já už fakt nevím..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud na ten ,,úraz,, stačila náplast, tak to asi nebylo tak hrozné a slzy asi nebyly na místě. Ale hold seš holka a některé věci nás umí pořádně rozhodit, i když to ostatní vidí jinak. Řekla bych jen, že byl podrážděný z předešlé neshody. A ano, jistě že může žárlit, třeba pro něj nejsi jen kamarádka a nerad tě vidí s jiným.

  • HaSha29.8.2018 19:33

    Začala bych tím pozitivním. Je super, že byl tvůj kamarád ochoten ti pomoci, dal ti aspoň náplast, bál se o tebe, i když byl na tebe naštvaný. Znamená to, že tě úplně neodepsal.
    To, co píšeš celkově, budí dojem, že jsi citlivá hlavně sama k sobě, ale už vůbec neřešíš, jak se cítí ti kluci, jak si to tvé psaní a schůzky v hlavě přeberou. Nepředpokládám, že bys byla ve věku, kdy bys naplňovala to slovo "kurva" a není správné ti tak říkat. Na druhou stranu tvůj kámoš je ti oporou, čím seš ty jemu? Čím mu dáváš najevo, že psaní a chození ven s ním je jiný než s dalšíma klukama. Nikomu není příjemné být jedním z mnoha. Takže bych slovo rozmazlená vztáhla asi k tomu, že od ostatních čekáš, že se zachovají tak a tak, ale sama se na ně moc neohlížíš.
    Jako odpověď bych mu nejspíš napsala, že vím, že je naštvaný ale i tak děkuju moc za pomoc.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 427 otázek, kterým se dostalo 272 183 odpovědí a 410 171 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se