Jsem frigidní

Otázku položila: Anonymní uživatelka #402483 20.1.2020 5:20

Zdravím ženy, řekla bych že jsem frigidní 😔 sex mi nic nedělá tudíž mi ani nechybí a vůbec nemám potřebu ho mít. Orgasmu dosáhnu jen klitoriarně a pouze sama. Ani orálním sexem.. Prostě jsem vadná. Panna nejsem už 11 let a vyzkoušela jsem různé polohy... A prostě nic. Štve mě to vůči manželovi protože on je pochopitelně úplný opak. Ale nemůžu si pomoct 😔 pochybuji že existuje nějaká Viagra pro ženy, nebo že to jde nějak vyřešit aby mi sex aspoň malinko něco dělal..

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nejake pomucky jsi nezkoušela? Ci pripadne si pri sexu drazdit klitoris?

  • Francy20.1.2020 12:50

    A takhle to bylo vždy nebo se v poslední době něco změnilo? Pokud to tak bylo vždy, tak se dost divím, že jste manželé..
    Také při sexu nedosáhnu orgasmu, jako většina žen, pouze přes klitoris. K Vánocům jsem od přítele dostala Satisfyer - zaručený orgasmus do 2 minut, skvělá věc! :-D Co zkusit jít tímto směrem a uspokojit se při sexu?

  • Hm, niekto to tak má a pomôžu len lieky, ale... Príčina môže byť aj inde a ostrániteľná. Ostatné holky spomínali fyzicky tomu pomôcť, mne ale napadá, či to nie je aj psychika - zlý zážitok z detstva, prísna výchova, nestotožnenie sa so sebou ako so ženou... Skús porozmýšľať, či to nie je nejaký blok. Keď som bola mladšia, tiež som s tým trochu bojovala, nemala som fyzickú chuť na sex, necítila som príťažlivosť. Až keď som popracovala na svojej psychike (prestala som sa snažiť byť dobrým, poslušným dievčaťom), tak sa to zlomilo. Aby som bola konkrétnejšia, pomohla mi kniha "Ženy, ktoré behali s vlkmi". Nakoniec - dá sa vyhľadať aj odborník, sexuológ, ktorý verím že bude lepšie vedieť stanoviť príčinu, takto na diaľku je to len tipovanie.

  • Vsadila bych na psychiku. Sexuologa nebo regresní terapii

  • A co třeba zkusit jinou polohu, a trošku se u toho uvolnit dát si dlouhou predehru a užívat si blízkost toho druhého?? Občas to chce chvíli času než se s tím druhým člověk trošku naladí na tu stejnou vlnu zjistí co se líbí vám oběma ale chce to taky o tom s tím partnerem mluvit říct mu to nevycitat ale snažit se najít nějaké řešení (já ze začátku s partnerem taky orgasmus neměla chtěl to šup sem šup tam a nic víc vlastně ani neznal byl o dost min zkušenější než já a teď máme nádherný sex který si oba užijeme maximálně ale to proto že spolu komunikujeme)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se