Jít pro postinor?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425119 6.6.2020 10:45

Ahojte, s přítelem jsme spolu spali a chráníme se kondomem. Po nějaké době mi ten kondom přišel “vytahaný”, a tak jsme radši vzali nový. Nevím kdy mám plodné dny a jsem dva týdny po menstruaci. Vždy se zodpovědně chráníme, ale docela nás vystrašil ten “vytahaný” kondom, stalo se to poprvé :-D Každopádně po celou dobu jsme se chránili a ke konci přítel radši vytáhl a ejakuloval mimo mě, kondom měl až do konce.
Nechci zbytečně brát postinor a tak se chci poradit, jestli je nějaká pravděpodobnost těhotenství.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy6.6.2020 11:37

    Pokud kondom nebyl prasklý, tak bych pro postinor nešla, bylo by to zbytečné. Jen pro zajímavost, jakou jste měli značku?

  • Co vim ja tak kondom se opravdu "vytahuje". Jestli nebyl jinak poskozeny a pritel ejakuloval mimo a vcas, je to, rekla bych v poradku a riziko otehotneni je male.
    Vetsi jistota by ale byla, kdybys vedela, jak dlouhe mas cykly a jaky den cyklu jsi prave ted. Tj urcit zda mas plodne nebo neplodne dny alespon odhadem. Nicmene, pises ze jsi dva tydny po ms. Dva tydny od zacatku nebo od skonceni? Kdy mas mit dalsi ms?
    Je fajn sledovat plodne dny merenim bazalni teploty, to je celkem spolehliva metoda urcit, zda je postinor treba nebo ne. A ovulace se da taky poznat "pocitove, i kdyz ne uplne na 100% - podle hlenu, bolesti na vajecniku, lupnuti na vajecniku, spineni uprostred cyklu.. Ovulace byva 10-16 dni pred ms, kazda to ma jinak. Nicmene aspon orientacne v takovychto situacich je fajn to vnimat.

  • stupidiack6.6.2020 15:51

    "Vytahání" je normální. Pro Postinor bych vážně nechodila, ejakuloval mimo a ještě jste měli kondom, za mě zbytečnost, ale chápu, že máš strach. Nemusíš. :-)

  • Na spánek nepotřebuješ kondom, ale stačí Ti stačí polštář, postel a peřina.
    Nazývej věci pravými jmény,!!! Nejsi přece obyčejná duševně nahá americká trubka, ale moderní Češka, no ne? ;-)

  • lajuska217.6.2020 8:20

    Určitě ne.

  • nigrinka7.6.2020 19:32

    Zpožděnou menstruaci máš pravděpodobně ze stresu z otěhotnění.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se