Ještě nejsem připravena na vztah?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395987 28.9.2018 20:54

Ahoj uz dlouho přemýšlím nad jednim svym "problémem" to je ten ze pokazde co se seznamim s nejakym klukem, tak kdyz to pak mezi nami jde dal schůzky atd.. Trávení času spolu tak me to nejak okouzlí ale po kratší době uz ze me opadava zájem.. Ten kluk treba chce neco vic vztah atd.. Ale ja si nejsem jistá nebo zájem nemám vůbec. Přitom se mi libi citim k nej ze ho mam rada ale mam nejaky blok v tom jit do vztahu oficiálně. Přijde mi to jako cizí vec jako něco.. Co nemuzu nebo tak nevim ani jak to popsat jako bych mela nejaky psychicky blog mit vztah. Jeste jsem žádný nemela a to mi táhne na 21. Přitom uz bych treba vztah mit chtěla. Ale nějak to nejde. Co si o tom myslíte, že ještě nejsem připravena na vztah?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • interstellar28.9.2018 21:20

    Pokud o toho druhého nemáš zájem nebo zájem rychle opadne, nic s tím nenaděláš. To by nebyl dobrý partner, kdyby ses do vztahu musela nutit. Až se někdo opravdu kompatibilní objeví, zaručeně to jako žádnou "cizí věc" cítit nebudeš ;-)

  • stupidiack29.9.2018 10:06

    Jedná se o více vztahů než o jeden, je to tvůj stálý problém? Myslím si, že se vnitřně bojíš zodpovědnosti spojené se vztahem, asi vážně nejsi připravená ..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 428 otázek, kterým se dostalo 272 187 odpovědí a 410 178 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se