Jaka je vase reakce na tohle?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424596 2.10.2020 22:17

Ahoj, je mi 18 a seznámila jsem se s fajn chlapem ale je mu 43, jak moc je to divny??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy3.10.2020 8:59

    Jaký máš vztah se svým otcem? V okolí mám 2 známé, co mají na prd vztah se svým tátou a jejich partneři byli vždy o tolik starší, věková kategorie jejich otců. Jako by jim měli suplovat táty, kterýho nikdy neměly? 🤔
    A za mě - já bych takový vztah nechtěla, nedokážu si představit mít sex s takovým starým chlapem >:-[

  • macicekkajik3.10.2020 7:45

    Málo kdy takový vztah s velkým věkovým rozdílem vydrží. Přeci jen za 10 let ti bude 28 a jemu bude 53. Za 20 let ti bude 38 a jemu 63. Ty budeš v nejlepších letech a on už půjde do důchodu. Je to tvá volba. Znám pár, kdy jsou od sebe 34 let a mají spolu 3 krásné děti a stále se milují. Neznáme ani tebe a ani jeho, naše názory jsou nepodstatné. Je to jen a jen na tobě, zda do vztahu půjde. I s mladým jsou nějaké ale a klidně s tím starším můžeš být šťastnější než se stejně starým partnerem, protože tě bude fyzicky a psychicky týrat. V dnešní době jsou kluci tak nevyzrálý, nezodpovědný, potřebovali by vojnu jak sůl.

  • Ted sem se dodivala na dokument ,,V siti,, :-D takze z toho mam divny pocit. Je to rvoje volba, ale ve tvem veku mas dost casu na vztahy - myslim tim ze mas velike moznosti najit si fajn kluka ve svem veku, uzit si... Ne se upnout a nechat se nalakat chlapem co by mohl byt tvuj tata a je velice mozne ze te ma jen jako ,,mlady ulovek,, se kterym se bude chlubit. Mozna se najdou vyjimky ale ten dokument me presvedcil ze v dnesnim svete by si clovek mel davat dobre bacha na to s kym navaze nejaky intimnejsi vztah. A to i v plnoletosti.

  • Ve svém věku 23 let jsem si našla partnera 44 let a jsme spolu už 4 roky. A ano, každý přemýšlíme nad tím, co bude... Jen se s tím musíme smířit, oba se vzájemně milujeme a máme spoustu společných koníčku a myslím si, že krásný život, teď se snažíme o miminko. Jsi tady dnes, tak žij, zítra může být vše jinak....

  • Krátkodobě to může fungovat, ale dlouhodobě ne. Pořád se ještě psychicky vyvíjíš a z něj bude za chvíli dědula (se všemi problémy spojenými s věkem - hlavně v posteli :-D).

  • AnnAnny3.10.2020 19:07

    Není na tom divného vůbec nic :-)

  • Já se teď zamilovala do muze nad 60, mě je 21 :-D to už divné je. :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se