Jak nastrojit malou postavu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #170074 15.5.2014 17:36

Ahoj holky. Jelikož jsem novopečená maminka,je mi 24 let,ale problém je v mé výšce a vzhledu. Když to tak vezmu,jako maminka na okolí nepůsobím,spíše jako nějaká ´´sestřička´´ co vozí. Mám 158 cm,vážím 48 kg,jsem prostě malá a štíhlá a nejvíce mě vadí mé krátké nohy. Chodím jen v džínách a teniskách,šatník mám plný krásných věcí,ale neodvážím se. I podpatky mám,legíný,mini kraťase,šaty,sukně.. Mám nohy krátké,ale štíhlé,jen se bojím si na sebe něco hezčího odvážnějšího dát..Poradíte prosím?? At na okolí nepůsobím jako šedá myš. Děkuji Vám moc za rady,Lenka

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ze sve vysky si nic nedelej, moje svagrova byla taky mensi, merila tak nejak jako ty. Kdyz mi bylo 12, uz jsem byla vetsi nez ona. Navic pusobila opravdu mlade, takze vedle myho brachy vypadala jak jeho dalsi mladsi segra a vedle jejich syna pak jako starsi segra. Ale muzu ti rict, ze to byla ta nejkrasnejsi holka z okoli, brachovi vsichni kluci zavideli. Bud rada, ze pusobis mladounce, alespon zustanes dele mlada, co by za to jine daly. Niceho se neboj a oblec se tak, abys byla spokojena. Dlouhy nohy nejsou vsechno! ;) Tak sup do skrine a prevlikat! ;)

  • Jsem na tom přibližně stejně, jako ty (159cm/48kg) a kdysi jsem taky nosila většinou "kecky" a oblíbené džíny, dokud se nerozpadly :D Pak ale ve mě nastal zlom, nechtěla jsem být jen "šedou myškou", jak ty sama říkáš a chtěla jsem vypadat víc žensky. Koupila jsem boty na podpatku a začala chodit už jen na nich. V létě nosím jen minisukně a tilka bez ramínek, nebo šatičky a sandálky na podpatku. V zimě kozačky na podpatku, středně dlouhý kabátek. Když je něco mezi, tak často nosím sako. Přestala jsem úplně nosit batohy, už jen kabelky. Kalhoty mám všechny uzoučké, protože mám hezké štíhlé nohy a pořídila jsem si nějakou tu bižuterii a vžd se to snažím hezky doladit k tomu, co si vezmu na sebe. Trochu to trvalo, než se mi celý šatník obměnil, ale odměnou jsou "obdivné" pohledy. Troubí na mě auta a pár mužů/kluků už málem nabouralo do sloupu :-D Jednou jsem se dokonce dočkala věty: "Slečno, kdepak se dají sehnat tak krásné nohy?" :D Docela se tím bavím (ale komu by se to nelíbilo 8-.).
    Nikdy jsem se nepovažovala za krásnou, ani jsem nikdy nebyla středem pozornosti, ale když se hezky obleču, hned mi stoupne sebevědomí. Mé staré věci nosím už pouze po doma a některé už se mi nelíbí ani na to :D Chce to jen překonat stud a odvážit se ;-)

  • Lidi často soudí jen podle vzhledu... a legíny, sukně, kraťásky, šaty i cokoliv dalšího klidně nos! Já jsem zase příliš vysoká. Štíhlá ale až moc vysoká. Takže si nemůžu dovolit podpadky. To bych byla opravdu moc vysoká! Bojím se i sukní.... Každý máme nějakou postavu ;) Nedělej si z toho hlavu. Klidně nos cokoliv se ti líbí :) Jednou si vem podpadky, sukni, tílko, šaty....cokoliv....a vyraž s miminkem do parku ;) (Mimochodem, moc gratuluji k miminku ;) )

  • bud ráda, že působíš mladistvě ;-)
    mám 160cm (dcera ve 13,5 letech má 162cm). před prvním těhu váha 54kg, konfekční velikost 36-38. po pár letech po prvním těhu vyšší váha, ale velikost stejná. když sem šla s tehdy asi 11 letou dcerou v nákupním centru tak mi řekli, jestli je to má sestra :D v té době mi bylo už 35 let.
    ber takové věci s humorem ;-) mimino si užívej a z lidí si nic nedělej ;-)

  • jako taky to tak kdysi u mě bylo, ... nejde to ze dne na den, musíš postupně, k džínům si klidně vem podpatky a pěkné "lepší" tričko nějaký topík, to zas není taková změna, postupně přidávej, třeba i doplňky a časem se z toho vymaníš. Třeba mi se nelíbí úplně ten "barbie" styl, stále chodím v pohodlnějších věcech, ale dávám si velkého majzla aby to nebylo obyč (protože prostě k tomu inklinuju), abych prostě chodila oblečená žensky, elegantněji, ulítávám na náušnicích a i na lakování nehtů. Ale prostě asi nikdy neobleču halenku, kostýmky a tak, to mi prostě ve skříni bude viset (přestože do práce by se mi to hodilo), raději svetříky a nebo lepší "trika", elegantní džíny ... jinak nakupovat s rozumem, ze začátku jsem dělala chyby typu, jo ta sukně je pěkná, ale pak jsem jí nenosila, protože jsem se necítila, prostě v tom obchodě si říct, ano to je můj styl, materiál přijemný, v tom se cítím dobře, délka akurát, moje větší břicho není vidět a jak si sednu taky dobré, nebo nee, jak sedím vypadám jak sud. (já mám zase normal postavu, štihlou ale břicho mám trochu větší, takže to je zase u mně kámen úrazu a kdysi jsem dělala to, že jsem břicho zatáhla a řekla si jo super vypadám dobře a pak jsem to nenosila protože se zatáhnutým břichem to nejde, nevydržím, nedávám si pozor...).

  • mám stejné míry jako ty a spíše to beru jako přednost..... když chci být vysoká, vezmu si jednoduše hoooodně vysoké podpatky.. můj manžel má 188 cm, přijde mi to moc romantické mít tak velkého chlapa, když jsem trpaslík :-) jsou i menší ženy než jsme my .-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se