Iphon Apple nebo Android

Otázku položila: Michalla 18.9.2019 16:03

Hezké odpoledne, chtěla ybch se zeptat, jestli některá nemáte zkušenosti s mobilem s jablíčkem? Já jak jsme teď nešikovná a všechno mě padá, tak se můj starý telefon po jednom pádu odporoučel do věčných lovišť. Byl to Samsung J5. Ale známá má Jablíčko a je s ním spokojená, ale chtěla bych slyšet víc názorů. Přece jenom je strašně drahý oproti klasickým telefonům. Koukala jsem na ten nejlevnější Iphon 6s. Potřebuju ho na focení, občas internet, watsapp, někdy mapy, idos a hlavně banku. Tak co teď???????

Jej to je komentářů, ale moc děkuju za názory a rady. Koukám, že ale co člověk to názor. Říkáte, že fotí hezky, ale je pravda, že ta cena je velká. Když to ale srovnám třeba se Samsungem, tak jsou ceny zhruba od 3 000 do x tisíc. No nevím pořád jsem na vážkách.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • piprdka19.9.2019 7:40

    Na to, co jmenujete, stačí android, ale ! Já mám iphone 8 a fotky, které dělá, jsou opravdu luxusní.. před tím jsem měla iphone 6 a ve srovnání s 8 je to docela bída.. jinak teda mně telefony nikdy moc nepadaly, ale žádný telefon s androidem za pár tisíc mi neupadl tolik jako apple za 20.. to je prostě nějaký zvláštní zákon schválnosti :)))

  • Taky mám Iphone 7 teda, a jsem sním velice spokojená. Ty fotky dělá super:)

  • Macinnna19.9.2019 8:47

    Určitě IPhone. Taky jsem do teď měla samé jiné značky ,ale opravdu bych řekla,ze stojí za to. S odpovědi Francx nesouhlasím, jelikož mám notebook od hp a vlastně jediný co mám od jablka je mobil. Také ještě dodám, ze ten kdo iPhone nezkusili , tak ho kritizují . Kdyby nebyl dobrý tak ho nikdo nemá ne? Jestli slyšíš kritiku od lidi , který ho nikdy neměli tak to neposlouchej.Nevedi nic.

  • Francy18.9.2019 19:58

    Pro Vás, jako absolutně nenáročného, zákazníka je Iphone opravdu drahý a myslím i zbytečný Ja si teď koupila galaxy A40 a jsem max spokojená. Iphone je spíš pro lidi, kteří vlastní mac a další jejich produkty. Je to pro mnohem náročnější uživatele. Takže za mě - berte znovu android :-)

  • MagdaRadilka823.2.2023 21:33

    Když si nekoupíš nový iPhone, tak to není tak hrozné :-) . Já jsem si objednala použitý iPhone z https://www.jabkolevne.cz/iphone/ a vzhledem k tomu, že byl použitý, ale v dobrém stavu a ne už úplně nejlevnější, tak jsem se vešla do 7500 Kč, což mi přijde na iPhone úplně v pohodě cena :-) .

  • ivanka08731.3.2023 15:14

    Když bych si v dnešní době měla vybírat mezi tím jestli si koupit https://www.smarty.cz/apple-iphone-c8 iphone a nebo nějaký androidí telefon, tak bych byla naprosto hned rozhodlá. Já jsem v jablečné rodině už přes 7 let a všechno mně na těch telefonech přijde dokonalé.

  • kristyrychla3.10.2023 15:00

    Není nic jednoduššího než zajít třeba na online porovnávač a ještě se podívat na https://www.porovnej24.cz/. Tam zjistíte veškeré informace o tom co je opravdu potřeba a za jaké peníze se to dá také pořídit. Zjistíte zároveň že si dost možná neskutečně velké množství peněz přeplácíte. Je to jenom o té nabídce a poptávce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se