Interrupce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #428069 2.5.2022 18:48

Dobrý podvečer,chci se zeptat jak by jste mi poradili v mé současné situaci,je mi 17 let mám přítele kterému je 27 let, chodíme spolu 2 roky,ale o to nejde, před 2 týdny jsem zjistila že jsem těhotná a mamka s taťkou mi řekli že jestli nepůjdu na interrupci ať se odstěhuju k tomu kdo mě do tohohle stavu přivedl,je mi šíleně blbě na duši, nedokážou pochopit že nechci na interrupci, když jsem to řekla příteli byl hrozně moc rád že bude táta já se taky těším na naše společné štěstí, uděláme s přítelem všechno pro to aby ten mimísek byl šťastný, chtěli bysme spolu bydlet ale ani moje a ani jeho rodina to nechce dovolit, už nás také napadlo že bychom utekli ale bohužel nemáme kam... Milujeme se a nechceme se rozejít za žádnou cenu máme důvod zůstat spolu ale rodiny nám to zřejmě nepřejou,no a mi nevíme co máme dělat???Jak tuhle situaci vyřešit???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • interstellar3.5.2022 7:29

    Otázkou je, jestli opravdu máte na založení rodiny. Z odpovědí vidím, že žádný základ asi nebude a přežívání na dávkách taky není to pravé ořechové. Musíš taky počítat s tím, že pořázení dítěte je zápřah pro vztah a poměrně často se rozpadnou, ty pak můžeš skončit nedostudovaná s dítětem zase u rodičů nebo v azyláku nebo nekonečném hledání nového sponzora.

  • No jak, přítel je dost starý na to, aby měl práci a o Vás se postaral. Najděte si do začátku třeba garsonku, ta nestojí tolik peněz. No a Vy se teď snažte urovnat si, co opravdu chcete, zda chcete dostudovat. Rodiče mohou být v prvotním šoku a pak to přejde, nebo nepřejde a vztahy se možná naruší.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se