Darování fenky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #531994 7.3.2023 13:01

Ahoj, mám takový problém,pořídili jsme si štěně před půl rokem,a do teď jsme tolerovali snad vše a nevzdávali to. Ale co je moc,je moc. Fena je schopná nás napadnout, protože jí dáváme trest za to,co nesmí dělat např. kousat kabely atd.. Rozhodli jsme ji dát pryč, nejspíše útulek a nebo do dobrých rukou. Akorát nevim jak se s tím vyrovnat, když jsem si ji odchovala od miminka.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • KDYŽ NĚKDO NECHCE PSA TAK SI HO NEMÁ POŘIZOVAT,TAKHLE SE NĚMÉ TVÁŘE ZBAVOVAT PO INTERNETU JE PRO MĚ FAKT NEPOCHOPILNÉ8-o:'-(>:-[:O=

  • Tak jste ji měli vychovat ne jen odchovat. Buď zkuste kurzy kde se napraví pes i Vy. Nebo fenu darujte a věřte že ji bude líp než u vás.

  • Nejspíš byl problém v tom, že jste jí vše tolerovali. Pes potřebuje výcvik od malička. Možná bych před tím, než se jí zbavíte, zkusila najít zkušeného trenéra.

  • Dahlia9.3.2023 20:47

    Co cvičák, nebo nějaké místo, kde pořadí, co a jak? Tohle nechápu. Když ti bude zlobit dítě, taky ho dáš někam do útulku? 8-o

  • A až vám jednou dítě bude taky zlobit, tak ho taky dáte pryč?:-D Tohle vážně nepochopím! Jednou jste si toho psa k sobě vzali a už je součástí vaší rodiny.. Pes není věc, kterou můžete jen tak dát pryč. Fenka vás má určitě ráda, ale vy ji asi ne, když se ji chcete zbavit. Styďte se za sebe. Pokud byste ji milovali, nikdy by vás ani ve snu nenapadlo ji dávat pryč..
    Být vámi začala bych chodit na cvičák a fence se začít opravdu věnovat. Anebo ji opravdu dát pryč, třeba najde majitele, kteří ji budou milovat.. Jen je taky dost možné, že si ji nikdo z útulku nevezme a bude žít celý život v kleci. To byste chtěli? :-(

  • NJditeneprichazi223.4.2023 18:53

    Pardon ale jinak jste normální ???!!!Jasne že vás fena napadá když ji dávate tresty!!!Pokud se nezmenite vy ,nezmění se ani chování psa k vám.Napada vás z toho že se vás boji.Temi tresty ji unlizujete a tím ona se boji!!!Pardon ale dobře vám tak ,jestliže ji dávate tresty tak se nedobře že vás napadá!!!Té feně by bylo líp mimo vás. Ne u vás !A jinak ,když byste měla dítě a zlobilo by ,též byste ho dala pryč jen proto že zlobí ???Sakra ,proč si porizujete psa, když ho necvicite a nedavatw mu příklad jak se má a nemá chovat a že já mám doma tři feny a z toho jedna má jinsi chování než ty dvě ....A když už ho chcete někomu dát ,kontaktujte spolky co jsou v ČR ,a podepište jim smlouvu darovací 😡😡😡😡Chudák pes!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se