Dala jsem expartnerovi podminku ohledne naseho ditete

Otázku položila: Ellen31 12.9.2022 20:16

Chci se zeptat, jak to mate vy co mate male dite a ex partner ma pritelkyni. Pozadovali jste aby vas s ni seznamil, abyste vedeli s kym poustite vasi ratolest. Dala jsem byvalemu podminku a on to striktne odmita, ale ja nechci davat malou cizi zenske kterou absolutne neznam a mozna ockuje i byvaleho proti me, proroze pokazde kdyz se spolu s ex vidime ma nejakej problem a furt resi minulost i po opakovanem upozorneni at to prestane furt dokola resit.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy13.9.2022 5:41

    Do vztahů vašeho expartnera vám je velký prd. Vůbec pokud je to krátká známost, netřeba dělat dítěti v hlavě guláš. Když s ex není domluva, tak to řešte přes mediátora, jste oba dospělí, tak vyřešte svoje problémy jako dospělí a netahejte do toho dítě 8-o

  • Muž m:-Dá 2 syny a to ve střídavé péči. S jeho exmanželkou jsme se viděly asi dvakrát (prostě jsme se potkaly), podaly si ruce řekly ahoj. Nepoznala bych ji možná ani na ulici.
    Neaspiruju na to klukům dělat druhou mámu, u druhého setkání jsme prohodily že je fajn že mám pěkný vztahy s dětma. Tím to končí. Předpokládám že ví čím se živím a jak se chovám od dětí a do zbytku ji nic není. Děti mají mámu i tátu...

  • Myslim si, ze s tim nic moc nezmuzes, pokud ti ji partner predstavit nechce, nemusi.
    Asi se s tim budes muset smirit. Muselo ti prece byt jasne, ze si jednou najde nejakou novou partnerku. A i kdyby ti ji predstavil, co z toho budes mit ? Ze s ni prohodis par slov? Tak cloveka nepoznas.
    Budes svemu partnerovi muset verit, ze je o dite dobre postarano, kdyz ho ma na starost on.

  • A vy predstavite svému ex svého nového partnera?
    Chápu, že chcete vědět ale nemůžete je nutit. Tímto jste si spíš zadelala na přesný opak. Lepší je vždy zkusit to po dobrém než nucenim.
    Osobně jsem neřešila, časem to vždy vyplinulo ze situace samo.

  • mám dvě děti a mají dva otce a ani s jedním jsem takovouto podmínku neřešila. chlap je rodič -zákonný zástupce zrovna jako já a je to dospělý a svéprávný člověk. v zásadě mi do jeho vztahů nic není. to očkování možná jen pocitujete vy a vůbec to tak být nemusí.
    partner/ka bývalého partnera pro vás bude vždy cizí člověk a jedno setkání nic nevyřeší a pochybuji, že bude dotyčná osoba stát o nějaká pravidelná. pro mně je podstatné, jak se chová k dítěti a to mi dítě samo řekne - bez nátlaku a v přirozeném rozhovoru.
    trošku to u vás vypadá, že si řešíte i nějaký komplex, že bývalý někoho má a vy ne. nebo vy svého nového partnera tomu bývalému představujete? toto sem u nikoho neviděla/neslyšela že by se dělo jako standardní situace, spíš jsou to výjimky. nebo chcete bránit ve vztahu táty a dítěte a každá záminka-neznám za kým tam jde, vám je dobrá? na to pozor, aby se to proti vám neobrátilo. Dítě jde ke svému otci a to je podstatné.

  • macicekkajik13.9.2022 7:20

    Připomínáš mi jednáním jako kamarádovu bejvalku. Ta na něj žárlí a kontroluje mu každého, kdo s ním a dcerou jede v autě. Když má malou na víkend, tak kontroluje, kde a s kým je. Sama malou navádí a manipuluje s ní proti otci. Trošku se nad sebou zamysli. Jak už bylo řečeno, do ex a jeho života ti nic není. A když neustále řeší minulost, nejspíše tě nemá v hlavě vyřešenou a má potřebu to s tebou řešit. Tak si někdy sedněte v klidu ke stolu a vyřešte to. Stále je mezi vámi určitý vztah a bez komunikace se nic nevyřeší. Ty uděláš vstřícný krok a on pak třeba také.

  • Přítel s ex spolu mají dceru a nikdy nepožadovala, ať se spolu seznámíme, viděla jsem ji až po několika měsících, když si dceru předávali a dodnes (8 let) jsme spolu pořádně nemluvily.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 186 otázek, kterým se dostalo 271 431 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se