Co by to mohlo být?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393900 7.9.2018 21:43

Ahoj holky,je mi 18 a už druhý měsíc po ms mě pobolívá v podbříšku a v zádech..
Napadlo mě těhotenství protože s přítelem spolu spíme nechráněně (on má odpor ke kondomům a já kvůli nemoci antikoncepci nesmím) nikdy se do mě sice neudělal většinou ho dodělávám rukou ale strach je strach.
Nemám žádné příznaky,ms jsem měla normální jako vždy v očekávaném termínu ale zase vím že u mě máma měla ms první 2 měsíce.
Test jsem si dělala už před měsícem ale byl negativní,tak mě napadlo jestli nemůžu být nějak nemocná nebo něco..?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Antikoncepce nejsou jen kondomy a prasky, to bys mela vedet... Jestli mas podezreni na cokoliv, zajdi si na gyndu. A jestli nejste schopni se o dite postarat, tak se chrante...

  • stupidiack8.9.2018 9:12

    Těhotenství je velice nepravděpodobné, to však znamená, že není nemožné!
    Pokud bych HA nemohla užívat ze zdravotních důvodů, určitě bych s partnerem neprovozovala přerušovanou soulož jenom proto, že on má odpor ke kondomům! Jsou i jiné způsoby, jak se chránit a vždy je lepší aspoň nějaká ochrana než žádná! V 18 si asi těžko dovedeš představit být maminkou a podle toho bych se řídila .. Doufám, že těhotná nejsi a snad to pro tebe bude ponaučení do budoucna ..

  • Take si myslim, ze to bude spis ovulace, kdyz to mivas pravidelne po MS, pokud mas MS napr. 7 dni a ovulku 12.-15. den, tak by to odpovidalo. Me taky pri ovulaci boli podbrisek, vzdy na te strane, ze ktere ovuluji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 427 otázek, kterým se dostalo 272 182 odpovědí a 410 171 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se