Bolesti v podbřišku, čím to může být?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182808 21.8.2018 19:30

Bolí mě mezi tříslem a pupíkem, asi v podbříšku.
Nevíte, co mi je?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Fakt mi to neda.... Ale je ti asi boleni briska.

    Jednak tady nejsme doktori vseznalci a pak (a to je dulezitejsi ) tohle muze byt hooodne veci. Od zarazenych prdu po neco daleko horsiho.

  • Jestli je to ostrá intenzivní bolest na pravé straně, tak urychleně vyhledej lékaře, může to být slepák. Ale taky nemusí, asi je ti samotné jasné, že takhle přes net se asi těžko něco dozvíš.

  • Ahoj, sice nejsem doktorka, a podle popisu nemůžu říkat nějaké diagnózy, každopádně podobné bolesti jsem měla, a jednou to byla cysta a jednou slepák, kterej mi mimochodem skoro praskl, takže neváhej a navštiv co nejdříve lékaře :) Ať není pozdě :) Snad budeš v pořádku :)

  • Bolí mě břicho už 3. měsíc, skončila jsem s akutním průjmem v nemocnici na kapačkách, antibiotika, léky na průjem. Spousty návštěv u doktora, odběry krve a různý testy, dokonce i na sonu jsem byla a ještě furt se neví, co to je. Takže asi tak. Stává se dost často, že bolí břicho, nic se nezjistí a pak to přejde. Ale může to být spousta věcí od zaražených větrů, přes cysty až po zánět slepého střeva. V břiše jsou téměř všechny orgány, tak že vážně těžko říct. Zajdi si k doktorovi. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 428 otázek, kterým se dostalo 272 184 odpovědí a 410 176 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se