Bolesti při menstruaci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437179 23.2.2021 17:56

Dobrý den,mate nejake rady na bolesti pri menstruaci? Je mi 14 let a vzdycky prvni den mam hrozne bolesti v podbrisku,mota se mi hlava a vubec nejsem schopna celej den nic delat nez jen lezet cely den v posteli. Mate nejake rady?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Termofon, prasky.. ale mne take zarucene ulevoval pohyb. Zni to hloupe a je to paradox, ale kdyz prijde ms a mam vic pohybu, pomaha mi to.

  • Já si vezmu nějaký prášek, většinou ibalgin, nebo paralen a snažím se usnout. Za hodinu mám po bolestech😊Ale asi je to individuální no. Každopádně si myslím, že nic než prášek proti bolesti nepomáhá.
    Možná můžeš ještě zkusit termofon s teplou vodou na podbřišek. :-)

  • Mně kupodivu zabíral pohyb, ale mnohdy jsem se bez prášku neobešla, jednou jsem i spadla na zem, když jsem se snažila vstát z postele, protože jsem měla takové bolesti, že moje tělo mě odmítlo poslouchat... Někdy mi pomáhá na podbříško teplé věci, jindy zase studené. Myslím, že to budeš asi muset sama odzkoušet. Taky chci ještě říct, že postupně se ta bolest zklidnila, oproti třeba tomu, když mi bylo 14, možná to je ale tím, že používám menstruační kalíšek 8-.

  • Francy24.2.2021 9:59

    Co endometrioza? Ta také způsobuje velké bolesti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se