Bolest v podbříšku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392581 7.8.2018 18:24

Ahoj holky,
před dvěma dny jsem byla u mého přítele. Krapet jsme pili a samozřejmě spolu měli sex. Jsme spolu teprve tři měsíce, proto to byl náš první a bohužel nechráněný. Další ráno, když jsem se probrala, jsem cítila v podbříšku nepříjemný tlak, který trvá i dnes. Když jdu na záchod, tak to také bolí. Ne nějak silně. Spíš prostě tlak. Čím myslíte, že by to mohlo být způsobeno? Možná je to i velikostí přítelova přirození...

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack7.8.2018 19:12

    Ano, spíš to je možnou velikostí partnerova penisu nebo třeba drsnějším přirážením, co já vím. Ale pokud byl styk nechráněný, nemůžeš být těhotná? Ten tlak v podbřišku nemá být příznak těhotenství, spíš do budoucna - kdy očekáváš MS?

  • Bud jeho velikosti, nebo treba ovulaci?

  • Řekla bych taky buď velikost nebo ovulace mám mít ms kolem 19 coz je podobné a taky jsem měla teď dva dny bolestivy podbřišek nebo spíš levou stranu

  • Prvně - přijde mi naprosto nezodpovědné s někým, s kým by jsi nechtěla založit rodinu, a hlavně po tak krátké známosti ještě v opojení alkoholu nepoužít ochranu a spoléhat na to, že si přítel ,,dal pozor”. Kolik dětí tímhle přístupem už vzniklo..
    Za druhé - může to být velikostí jeho penisu ( také to tak občas mám ), nebo můžeš mít cystu, nebo to také může být ovulace. Těžko říct.
    Ale být tebou si udělám test, kdyby náhodou. Otěhotnět můžeš totiž i z kapiček lásky. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 428 otázek, kterým se dostalo 272 188 odpovědí a 410 179 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se