Anální sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409050 26.2.2020 13:59

Přeji vám krásný den, děvčata..
Jdu na vás s intimní otázkou.
Chystáme se s přítelem na anální sex, už jsme ho zkoušeli a moc to nedopadlo.. strašně mě to bolelo, tak jsme toho nechali.. Vím že si ho přítel přeje, nenutí mě do toho, ale já bych to sama ráda zkusila..
K potřebuji pár rad. 😌
Jak a s čím, si mám doma udělat klistýr? (Je nutný) popřípadě čím ho nahradit?
Jak mám udělat to, aby mě to nebolelo? Jak se uvolnit? Jak se nebát? Co použit?(Lubrikant,..,..,?)
Děkuji Vám všem, co mi poradíte, Moc si toho vážím 😊

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik26.2.2020 15:31

    Záleží na tom, zda chodíš pravidelně na záchod. Pokud chceš mít jistotu klystýr si koupit musíš - stojí asi 80 korun. Pokud ho použít nechceš tak je lepší, aby měl přítel kondom. A samozřejmě buď hodně slin a nebo lubrikant. Jít na to pomalu a je lepší, když si zásun budeš ze začátku korigovat sama. A uvolnění je v hlavě, s tím ti nijak poradit nedokážu.

  • Na klystyr si bud koupis vybavu ve zdravotnickych potrebach, nebo treba ja mam anal jen pokud vim ze jsem po velke. Stejne mame kondom. Urcite je potreba hodne namazat, bud lubrikantem nebo my pouzivame jeste kokosovy olej. A je dobre postupovat postupne - prst, dva, pokud mas nejake dildo nebo nejakou hracku.. super sou takove ty analni kulicky. Taky je fajn to ,,trenovat,, protoze jakmile jej budes mit uvnitr tak kdyz nejsi zvykla, budes mit pocit jako kdyz se ti chce na velkou :-D.. A kdyz budes roztazena a nachystana, opravdu poooooooomalinku nech zasouvat penis dovnitr, pak at treba na chvili jen zustane v tobe, pomalu vytahne a pak pomalu sem tam... Opravdu je dulezite jit na to pomalu a hodne namazane. Casem si zvyknes :-) hlavne pokud te to bude bolet, nepremahejte to a treba si fakt porid nejake tenci dildo se kterym to natrenujes.... ;)
    Uzij si to, my to praktikujem posledni dobou casto a mus rict ze dosahnu orgasmu snaz nez pri klasickem styku :-)))

  • občas si ho s přítelem také dopřejeme a mnohem líp to jde, když si uděláme příjemný večer s vínkem, jsme oba dva uvolněnější a dokonale si to užijeme. Pro začátek jsou fajn anální kuličky, my to míváme jako předehru.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se