Co je nového :-)

Holky, tak se hlásím po delší době :-)

Co nového? Nejdůležitější a nejhezčí věc pro mě je ta, že náš zástupce vyhrál konkurz, a bude ředitelem a já (ťuk, ťuk, pokud se ještě nic nevyvrbí jinak, což snad ne..) budu mít PLNÝ ÚVAZEK a normální smlouvu!!! Ne za mateřskou!! Po 4 letech mé pracovní dráhy konečně má vlastní smlouva...  :-) :-) Tak z toho mám radost obrovskou a už teď se moc těším na září :-) (jsem blázen, já vím :-D )

Jinak doma....je to špatné... jsem docela na pokraji sil a nevím, co dál... Poslední dva měsíce se mijíme (upřímně, musím říct, že já domů nespěchám...) a nekomunikujeme nějak, o fyzickém kontaktu ani nemluvím.... uvědomuju si všechny věci, co mi vadí, co mě mrzí, co neladí s mou představou.... a bolí to.... nevím, co na to manžel, jak to vnímá...nemám sílu o tom zase a znova s ním mluvit, protože stejně vždy vedu monolog... Samozřejmě to nechci jen tak vzdát, jednou jsme se vzali, tak je to závazek... ale .... ale.... Jsem zvědavá na dovolenou, které se dost bojím, jaká bude.... po těch dvou měsících budeme spolu v kuse 10 dní.... tak nevím...

Další nová - stará věc jsou mé již pravidelné návštevy kostela...a minulý týden jsem mluvila s naším farářem, a rozhodla jsem se, že v září nastoupím do "školy" - příprava ke křtu :-) 

Jinak si ale užívám všeho, co můžu...práce, hraní v orchestru, skvělé kolegy a přátelé a kamarádky....a ti všichni a to všechno je mi velkou oporou... :-) :-)
 
24.06.2018 13:17:11
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.