Byla jsem na těhotenském vyšetření: Jiné

23.9. 7:00

A jak vyšetření dopadlo?

Tak dnes v nemocnici kolečko vyšetření ( předoperační a anesteziologické ), pokud bude vše v pořádku 1. 10. v 17:00 nástup do nemocnice a 2. 10. císařský řez ve spinální anestezii, který by mi měl provádět můj gynekolog. Tak uvidíme, zda vydržím, bolesti zad a břicha mám pořád, ale zatím se nezvyšují!

Tak mi volali z nemocnice, že předoperační vyšetření nedopadlo dobře, mám něco v moči, je to způsobené špatnou práci ledvin, už před měsícem mi zjistili diletaci ledvinové pánvičky z důvodů, že ji malý utlačuje a chtěli dávat sten, nakonec se rozhodli, že to budou řešit po porodu a teď zase tohle, v patek mě čeká opakované vyšetření a znovu schůzka s anesteziologem, já se z toho všeho zblázním:-(

Tak zítřejší opakované vyšetření padá, protože po dnešním telefonátu s anesteziologem mi bylo sděleno, že by stejně moč byla špatná, když mi ta ledvina špatně pracuje a že mě tedy jen musí upozornit, že může dojít během císaře k problémům s ledvinami a budu muset při přijetí podepsat ještě další souhlasy, plus mají strach mi píchat ten spinal kvůli mým problémům se zády, takže až těsně před císařem se dovím podle výsledků, jestli budu mít spinal nebo celkovou anestezii. Prostě drama do konce, snad vše dopadne dobře!!! Za týden tedy nástup do nemocnice.

24.09.2015 17:21:41
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.