Já se nevzdám!

Tak  jsem se po dvou letech vrátila zpět ke svému starému gynekologovi, kde sice musím platit roční paušál, ale je prostě nejlepší. Nová doktorka, ke které jsem teď chodila, si moji důvěru nezískala a jsem ráda, že jsem se odhodlala opět ke změně.. Tato lékařka chtěla do mě rvát jen hormony, aniž by mi řekla, proč mi menstruace přestala chodit atd..

Můj staronový lékař zjistil, že mám PCO, nepřichází ovulace, nemenstruuji.. Hormony do mě rvát nebude, protože mám velkou nadváhu, která s tím souvisí, a ty léky by to ještě zhoršily..
Takže jsem dostala doporučeno značně shodit - řesit to přes lékaře.. Tak jsem na září objednána na obezitologii, abych byla pod odborným dohledem, protože v mém těle je něco špatně.. I když cvičím a snažím se jíst dobře, tak nehubnu.. Štítnou žlázu mám pod kontrolou a nemocná nění, tak jsem zvědavá, co mi zjistí..

Každopádně se snahou o vlastní miminko, byť přes CAR, se můžeme na nějakou dobu rozloučit.. Ale nevadí, ja budu bojovat..

Do toho máme tedy rozjetou žádost o adopci, akorát pořád se jim něco nezdá - musím doložit lékařskou zprávu od mého psychiatra, kde jsem byla rok a půl sledována, když jsem se zhroutila z psychické šikany od bývalého šéfa.. Do toho se paní nelíbil náš byt - máme po rekonstrukci, kteoru firma zkazila (čekali jsme celou záruční dobu, zda se mi podaří z nich vymlátit reklamaci, bohužel se nepodařilo, takže jsme do této doby nemohli nic na bytě udelat a opravit) - máme popraskanou zeď v kuchyni, je třeba pořádně vymalovat a přestavět nábytek.. Takže do září jsme řekli, že toto uděláme, aby mohla znovu přijít na šetření.

Štve mě to, protože holky ze stejého termínu podání žádosti již mají pozvánky na testy a my nic:(

Vím, že to bude ještě trnitá cesta, ale nevzdáme se.

Chodím sem a s radostí pozoruji, jak těhotní další a další a jak těm, co už mají své děti, ty děti krásně rostou:)
24.06.2015 17:39:55
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.