6 měsíců mého (ne)hubnutí

Tak nejen že jsem tento měsíc nic nezhubla, já navíc i kilo nabrala zpět. Mohla bych se tu vymlouvat na stres, erupce na slunci a dalších milion věcí, proč se to tak stalo, ale jedinou pravdou je, že nemám pevnou vůli a jsem rozežraný prase.
Tento měsíc jsem se rozhodla, že už to přece mám v oku a přestala jsem vážit a zapisovat, to byla asi první chyba. Další chybou je, že jsem skončila v práci, kde jsem měla pravidelný pohyb, ale jaksi jsem doma ten nucený pohyb (cvičení) znovu nepřidala. A tou hlavní příčinou je závislost na cukru. Kdysi jsem slyšela, že závislost na cukru je horší než na tvrdých drogách. S drogami nemám žádnou zkušenost, ale u cukru to mohu potvrdit. Zjednodušeně řečeno jsem byla 2 měsíce na keto, další dva měsíce LCHF. Myslela jsem si jak to mám pod kontrolou, ale pak stačilo 5. měsíc párkrát zhřešit a ten 6. jsem v tom lítala zase se vším všudy. A kdybych mlsala aspoň trošku rozumně, ale já většinou sáhnu po takovém hnusu jako je Milka, ne že bych ji sežrala celou, třeba jen jeden proužek, ale každý den. A navíc zmrzlina. Miluji vanilkovou s mandlemi (alá magnum). Taky padla každý den jedna.
No teď to nijak radikálně řešit nehodlám. To léto bývá divočejší, samý výlet, dovolená atd. Hůř se hlídá, co s ním. Myslím v tom ohledu, že bych zase vážila zapisovala. Ale po prázdninách se zase na to vrhnu. Třeba se mi podaří za ty dva měsíce zase enormě nevyžrat. :-D
02.07.2018 14:14:32
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.