Další den blbec

Máme doma velkou kovovou lžíci na boty. No a tu se mi podařilo dnes ráno pustit si hranou na prst na noze. V první moment jsem si myslela, že jsem si ho snad amputovala. Celé dopoledne jsem chodila a to bylo v pohodě. Ale jak jsem si odpoledne hodila nohy nahoru, tak se to rozleželo. Prst je oteklý a hraje všemi barvami.
Dopoledne mi volal manžel, že od rána lítá po doktorech, že má něco s ramenem. No super, když on jde dobrovolně k doktorovi, tak už je to opravdu vážný. Nakonec tam má nějaký zánět. Takže na zítřek a pak i na úterý si vzal dovolenou a snad se to do té doby dá dohromady. Samozřejmě na to dostal nějaké léky a několik injekcí.
No a aby toho nebylo málo, tak odpoledne jsme byli vyzvednout Lumíra ze školy. Milan jel na odrážedle a jezdí na něm jak drak. V zatáčce se ale potkal s jedním klukem (cca 11 let), co jel na kole. Oba se lekli a oba uhnuli na stejnou stranu, takže se srazili. Havárka to byla pořádná. Kluk měl pěkně sedřený obličej, ale tvářil se jako hrdina a staral se spíš o Milana, jestli je v pořádku. Milan vypadal, že má jen drobný škrábanec pod okem, ale do večera se mu oko vybarvilo a vypadá, jak kdyby dostal pěstí. Celé odpoledne myslím na toho kluka, snad je v pohodě. Ale zase nechci dělat hysterku a jít se ptát k nim domů. Přece jen to mohlo na první pohled vypadat hůř než to ve skutečnosti je a já mu akorát doma ještě zavařím, když se začnu vyptávat.
12.04.2017 21:06:29
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.